» Blog

Na hodinkách Garmin se mi nezobrazují upozornění z telefonu, jak to opravit?

28.3.2022 | 430x komentář

Pořídili jste si nové hodinky Garmin a nezobrazují se vám upozornění z telefonu? Zde jsou tři jednoduché kroky, které problém opraví.

Nejčastějším problémem je, že aplikace Garmin Connect nemá potřebná oprávnění.

1) Otevřete MENU v aplikaci Garmin Connect. (v iOS "Více" vpravo dole, v systému Androidu sy­mbol ≡ vlevo nahoře).

2) Klikněte na: Nastavení → Oprávnění pro telefon → Spravovat oprávnění

3) Zde zkontrolujte, jestli máte povolená oznámení v rámci aplikace Garmin Connect.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Adélapřed 1176 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Forerunner 45s a nedaří se mi přijít na to, proč se mi na hodinkách nezobrazují příchozí sms zprávy. Volání se zobrazuje bez problému včetně jména kontaktu. V aplikaci i na hodinkách mám nastaveno “zobrazit hovory a textové zprávy” (během i mimo aktivitu). Za případnou radu předem děkuju.:)
Dominik Hokpřed 1174 dny
Zdravím, Adélo. Zkuste mrknout do menu v aplikaci Garmin Connect a najděte si část "Oprávnění pro telefon". Máte tam vše povolené?
Žanetapřed 378 dny
Dobrý den, mám stejný problém. Už víte jak na to? Děkuji
Adélapřed 1132 dny, reagovat
Dobrý den mám Garmin venu,SMS mi přes hodinky chodí,ale když si ji nestihnu přečíst dohledám ji pak v hodinkách? Pokud ano kde...?
Dominik Hokpřed 1132 dny
Dobrý den, v doplňcích níže (když sjíždíte prstem dolů) najdete doplňky a tam by měl být widget "Oznámení". Pokud není, otevřete Menu (podržením spodního tlačítka) → Doplňky → Přidat → Oznámení. :)
Adélapřed 1129 dny, reagovat
Díky za odpověď, oznámení tam najdu,ale ty SMS bohužel ne ????
Adélapřed 1129 dny, reagovat
Díky za odpověď, oznámení tam najdu,ale ty SMS bohužel ne .Asi spíš zkusím zítra zavolat.
Matěj Urbaczkapřed 1125 dny
Zdravím, máte povolené SMS v aplikaci Garmin Connect? Zkontrolujte Garmin Connect - zařízení - zvuky a upozornění - oznámení z telefonu.:-)
Eva Janatkovápřed 1101 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Venu SQ a telefon Samsung A21 a nezobrazují se mi upozornění na volání a sms. Mám nastaveno podle Vašeho návodu. Prosím o radu. Děkuji Eva
Matěj Urbaczkapřed 1099 dny
Zdravím Evo, pokud jste udělala vše, co je popsáno zde, tak zkuste zkontrolovat oprávnění přímo v hodinkách, čili menu - telefon - chytrá oznámení - stav zapnuto - během aktivity - zobrazit vše - Ne během aktivity - zobrazit vše. Pokud tohle vše máte v pořádku, pak ještě zkontrolujte jestli máte povolenou aplikaci Garmin Connect v mobilu na pozadí.
Eva Janatkovápřed 1099 dny
Dobrý den, mám to tak nastaveno, ale bohužel se mi stále nezobrazuje volání a ani sms. Děkuji za zprávu. už mám nastaveno, konečně to funguje.Hezký den
Markétapřed 343 dny
Mám stejný problém, hodinky Garmin Vivoactive 4s, vše povolené v mobilu i v hodinkách, ale nic nezobrazují.. kde najdu jestli mají povolení být na pozadí? telefon mám honor 7A 5 let starý... děkuji
Matěj Urbaczkapřed 342 dny
Zdravím, Markéto, bude to u nastavení aplikace Garmin Connect v telefonu. Projděte si taky spořice batierie, jestli ho náhodou nemáte zapnutý a další věci spojené s aplikací. Bohužel telefonu je tolik, že Vám nedokážeme říct, kde co najdete.
Markétapřed 323 dny
V nastavení jsem vše povolila. Je to spíš mobilem, jelikož bráchovi se vše ukazuje bez problémů a mně to pořád píše telefon připojen, telefon odpojen, asi už blbne Bluetooth, jelikož ani můj náramek Mi band 5 nereaguje, ikdyž je připojen, najednou to napíše vyskytla se chyba, restartujte Bluetooth, ale ani po restartování to nejde, chce to nejspíš nový telefon, mám ho 5let a toto jediné blbne..
Tomášpřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Vivoactive 4. Notifikace z telefonu aplikace Livesport jsou zobrazovány na jednom řádku a rolují. Je možné nastavit, aby zobrazování bylo více řádkové, jako např. Mail, nebo WhatsApp? Děkuji za odpověď.
Dominik Hokpřed 1084 dny
Zdravím, Tomáši. Bohužel, typ zobrazení má Garmin interně nastavené a vy nemáte možnost to změnit.
Luciepřed 1076 dny, reagovat
Dobrý den, mám spárované hodinky Garmin S2 se Samsungem Zflip. Při zobrazení hovoru na hodinkách mi nelze hovor přijmout ani odmítnout, nelze také odeslat zprávu. Prosím o radu.
Dominik Hokpřed 1072 dny
Zdravím, popravdě úplně nevím, jaký máte model, jelikož Garmin S2 je váha. Tento problém je ale dost specifický a nemyslím si, že to bude nastavením. Proto bych nejdříve zkusil hodinky restartovat (vypnout a zapnout) a pokud to nepomůže, nebál bych se sáhnout po resetování do továrního nastavení a opětovného spárování s telefonem.
Tomaspřed 1068 dny, reagovat
Dobry den Hodinky Garmin 6X Sapphire mi z nicoho nic prestali zobrazovat oznamenie (spravy, telefonat), skotroloval som pripojenia, ci uz na telefone alebo na hodinkach a vsetko je v poriadku. Su pripojene, oznamenia su zapnute. Taktiez som pre istotu restartoval obe zariadenia ale dany problem pretrvava. Viete mi poradit v com je problem? Dakujem.
Dominik Hokpřed 1065 dny
Zdravím, Tomáši. Neměnil jste něco v nastavení oprávnění v aplikaci Garmin Connect? Zkuste mrknout, jestli aplikace má ke všemu povolený přístup. Neměnil jste náhodou nastavení oznámení v telefonu tak, aby se vám při zamčené obrazovce nezobrazovalo jméno a text zprávy? Sem tam to dělá problémy.
Veronikapřed 1019 dny, reagovat
Dobrý den,mám hodinky viviactve 4s a chtěla jsem se zeptat proč se mi nezobrazuje fotka když my příjde třeba z messenger.Možná to vůbec nepodporuje...jen dotaz.Děkuji
Dominik Hokpřed 1019 dny
Dobrý den, Garmin tuto funkci nemá. :)
Pavelpřed 1013 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o pomoc, jak u hodinkách Garmin Fenix 6x Pro nastavit čas-délku zobrazení notifikací, které jsou zbytečně dlouhé. Děkuji PD
Matěj Urbaczkapřed 1012 dny
Zdravím Pavle, tuto funkci můžete nastavit v Garmin Connect - zařízení - Vaše zařízení - zvuky a upozornění - inteligentní oznámení - odpočet.:-)
Pavelpřed 1012 dny
Děkuji, ano, ale tam je minimum pouze 30 sec. Není v nějakém jiném nastavení méně? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 1012 dny
Bohužel, menší interval nastavit nejde.:-(
Martinpřed 933 dny, reagovat
Dobry den, chtel bych se zeptat, proc mi nejde odpovidat na klasicke SMS stejne jako na jine zpravy pomoci preddefinovanych odpovedi? Posilani SMS z hodinek pri reakci na volani funguje bez problemu. Garmin Vivoactive 4 a 4s Dekuji
Dominik Hokpřed 931 dny
Zdravím Martine. Zkontrolujte v aplikaci Garmin Connect, že máte povolené veškerá oprávnění pro telefon. Například i zasílání SMS zpráv. Najdete to v menu → Nastavení → Oprávnění pro telefon.
Martinpřed 931 dny
Dobry den, vsechny opravneni ma aplikace povolene (krome vyuzivani kamery). SMS muze aplikace mormalne posilat (otestovano). Pouze u odpovedi na SMS neni moznost odpovidat skrz hodinky pomoci preddefinovanych zprav (moznost v hodinkach je, ale nic nedela). Dekuji
Martinpřed 931 dny
Dobrý den, děkuji za rychlou reakci. Tento problém to není, vše je povolené. Hezký den
Dominik Hokpřed 925 dny
Zdravím, Martine. Tím pádem bych zkusil aktualizovat software hodinek. Návod najdete v tomto článku.
Martinpřed 921 dny
Zdravim, podarilo se mi to rozjet na vivoactive 4 + mobil black shark (nejaky xiaomi klon na hrani), ale bohuzel s vivoactive 4s a xiaomi redmi note 4 se mi to nepovedlo. Oboje hodinky maji pres garmin express na widlich vse aktualizovane a garmin connect je take na nejnovejsi verzi. Aplikace ma vsechny opravneni, co ji sly udelit. Bohuzel vivoactive 4s otevira pouze pro SMS odpoved v mobilu namisto toho, aby zobrazila menu s preddefinovanymi SMS na odeslani primo z hodinek. Prosim o radu, jak dale postupovat. Dekuji a preji hezky den
Dominik Hokpřed 918 dny
Zdravím, Martine. Toto je hodně specifický problém, musel bych mít hodinky v ruce, abych věděl, jak tento problém vyřešit. Obraťte se, prosím, na naši infolinku 800 365 365, aby s vámi pořešili servis anebo se obraťte přímo na Garmin. Bohužel, asi už nemám, jak bych poradil.
Standapřed 932 dny, reagovat
Dobrý den, mám garmin Venu 2S a chtěl bych si změnit předdefinované odpovědi na zprávy. Bohužel nemůžu najít, kde to přesně udělat. V manuálu je napsaný pouze "Když na zařízení Venu obdržíte oznámení textové zprávy, můžete odeslat rychlou odpověď výběrem ze seznamu přednastavených zpráv. Zprávy si můžete upravit v aplikaci Garmin Connect." Kde to v aplikaci prosím najdu? Děkuji
Dominik Hokpřed 931 dny
Zdravím, v aplikaci Garmin Connec otevřete menu → Zařízení Garmin → Vyberte Venu 2s → Textové odpovědi... A tady to můžete zadat. :)
Alenapřed 908 dny, reagovat
Zdravím a hned k dotazům k hodinkám Forerunner 55: 1) spárované jsou s mobilem Samsung A20e, notifikace chodí jen, když je mobil v dosahu, když jsou hodinky mimo dosah a na mobil přijde sms, hovor, ..., tak mi už notifikace o zmeškaném hovoru, nepřečtené sms po spárování nepřijde. Lze to někde nastavit? Kamarádce u Forerunner 30, zpětné notifikace po spárování přijdou. 2) má vliv na "dnešní doporučení" vlastní pocitové hodnocení aktivity? 3) když hodinky nemají "barometrický výškoměr", tak si hodnotu převýšení v aktivitě spočítají orientačně z GPS? Z toho pak plyne i prodloužená doba regenerace při aktivitách ve vysokých horách nebo přepočet regenerace po aktivitě souvisí zejména s délkou aktivity a tepu a převýšení nemá vliv? Děkuji za odpovědi, které mi pomohou pochopit, jak hodinky fungují :)
Matěj Urbaczkapřed 907 dny
Zdravím Aleno, bohužel zpětné nastavení SMS zpráv a hovorů nelze nastavit. Do dnešního doporučení se počítají pouze číselné hodnoty vypočtené Garminem a pocitové hodnocení není započítáno. A poslední otázka, tím, že hodinky nemají aktivitu trailový běh, tak se nadmořská výška nezapočítává. Započítává se ale tepová frekvence, která je v kopcích samozřejmě větší a tak se může zvyšovat hodnota doby regenerace a také snižovat VO2 Max.
Petrpřed 900 dny, reagovat
Dne s jsem si koupi Garmin Venu SQ a su z nich naprosto zklamaný. Nastavil jsem sice vše podle sebe, ale zobrazení příchozích hovorů a asi také SMS jde pouze při zpuštěné aplikaci v telefonu. Jinak nic. To náramek za pětistovku, to přenáší přes blútút bez toho, aby musela být zpuštěná data.Tak sem si kopil prý lepší hodinky za osminásobek ceny a neumí ani toto. Tak to pudu vrátit.
Dominik Hokpřed 897 dny
Zdravím, Petře. Garmin Venu SQ u nás pořídili stovky zákazníků a tato funkce jim normálně funguje. Pravděpodobně budete mít něco špatné nastaveného v telefonu. Stavte se k nám na prodejnu a kolegové vám to nastaví. Nebo zavolejte na naši infolinku 800 365 365.
Petrpřed 896 dny
Děkuju za odpověď. Možná jsem se nevyjádřil přesně. Příchozí hovory a sms se mi na hodinkách zobrazily. Ovšem jenom tehdy, když jsem měl spuštěnou aplikaci Connect na telefonu. Pokud jsem aplikaci connect zavřel, tak se na hodinkách objeví upozornění telefon odpojen, blututh je stále puštěný. Zkusil jsem telefon restartovat, odinstalovat a znovu naistalovat connect a v telefonu jsem povolil úplně všechno. Ptám se proto, abych se nesnažil o něco, co ve skutečnosti nejde. Není to to hlavní, co od hodinek potřebuju. Pokud mi odpovíte, budu rád.
Dominik Hokpřed 896 dny
Zdravím, Petře. Podle mě bude problém v oprávněních aplikace Garmin Connect. Tady posílám návod, jak udělit aplikaci potřebná oprávnění.
Petrpřed 896 dny
Děkuju moc. Funguje to. Sám bych to nenašel.
Pavelpřed 894 dny, reagovat
Dobrý den, nepodařilo se mi nikde najít, zda lze u hodinek garmin tactix delta zakázat notifikace z telefonu, pokud nemám hodinky na ruce. Mají garminy tuto běžnou funkci? Děkuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 894 dny
Zdravím Pavle, toto nastavení bohužel v Garminech chybí.:-(
Vladimírpřed 894 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli lze u Fénix5 nastavit, aby se po odmítnutí hovoru hodinkami přednastavenou smskou, tato zobrazila v sms konverzaci v mobilu? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 890 dny
Zdravím Vladimíre, bohužel, na pětkách tato možnost ještě nebyla dostupná. Doporučil bych se Vám podívat na aktualizaci skrze Garmin Express, jestli náhodou po updatu hodinky nepropíšou zprávu i do telefonu :-).
martinpřed 881 dny, reagovat
Zdraví Dominiku další zoufalec,... mám 6x pro,měl jsem je spárované s telefonem s androidem,tedˇ s Iphone 12,samozřejmě kulové.Odinstaloval jsem,do jabka znovu nainstaloval,spároval,nastavil i dle doporučení na stránkách garminu.Projel přes Garmin express,zkontrolaval,jestli aplikace běží na pozadí jabka,ale funguje jen notifikace při hovoru,zprávy ani ve snu,navíc po zhasnutí jabka se hodinky odhlásí. Nějaký nápad?Díky moc:-D
Dominik Hokpřed 880 dny
Zdravím, prvně bych zkontroloval oprávnění v aplikaci Garmin Connect, jestli máte vše povolené. A ještě mám jeden dotaz... Máte povolené náhledy zpráv? Když vám třeba někdo pošle sms, zobrazí se vám na telefonu "1 nová zpráva" nebo tam máte přímo jméno a znění zprávy?
Sabinapřed 874 dny, reagovat
Dobry den, hodinky 6s, pri zprave (messenger, sms) mi to dlouho “sviti” na hodinkach, nemuzu najit, kde bych to nejak opravila, zkratila dobu. Vadi mi , ze to tam sviti tak dlouho. Dekuji za radu
Dominik Hokpřed 873 dny
Zdravím, Sabino. Bohužel, doba zobrazení se nedá upravit.
Hankapřed 839 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Mám hodinku venu sq music a při příchozím hovoru se mi hovor na hodinkách ukáže až tak po třech zazvonění. Asi tak tři dny zpátky to fungovalo tak že se mi hovor na hodinkách ukázal hned. Prosím nevíte co s tím? Děkuji moc
Dominik Hokpřed 839 dny
Dobrý den, pokud by vás to hodně trápilo, můžete zvážit reklamaci, ale takhle mě nenapadá žádné řešení, jak proces vyzvánění urychlit.
Davidpřed 839 dny, reagovat
Dobrý den. Hodinky VENU 2- při příchozím hovoru se hovor na hodinkách ukáže až po čtyřech zazvonění. A nedokázal jsem zprovoznit oznámení SMS. Ostatní oznámení chodí bez problémů. Povoleno myslím vše mám.
Dominik Hokpřed 838 dny
Zdravím, Davide. Nemáte zrušené náhledy SMS zprávy na telefonu?
Hankapřed 838 dny
Dobrý den, hovor se mi ukazuje taky až po několika zazvoneni, dřív to fungovalo hned. Neproběhly Vám prosím taky na hodinkách aktualizace? Mám podezření na ně. Děkuji Hanka
Davidpřed 838 dny, reagovat
Náhledy SMS zrušeny nemám.
Matěj Urbaczkapřed 833 dny
Zdravím, jaký máte typ telefonu?
Petrpřed 834 dny, reagovat
Dobrý den. Venu2+ a iOS 15.4.1 - nezobrazuje mi SMS ani zprávy z WhatsApp. Příchozí hovory ano. Všechna oprávnění jsem snad zapnul. Prosím o radu. Děkuji Petr
Matěj Urbaczkapřed 833 dny
Zdravím, zkusil bych se ještě kouknout přímo do nastavení přímo v aplikaci Garmin Connect na telefonu, jestli je vážně vše zapnuté a jestli aplikace Garmin Connect běží v telefonu na pozadí a máte zapnuté náhledy této aplikace.
Petrpřed 833 dny
Děkuji moc, Matěji. Bylo to těma náhledama. Ještě jednou dík!
Davidpřed 832 dny, reagovat
Telefon mám Xiaomi 11 Lite 5G NE
Davidpřed 832 dny, reagovat
Vyřešeno. Měl jsem zapnutý zámek aplikace SMS. Obsah byl skrytý i když jsem měl v nastavení povoleno zobrazení obsahu sms. Díky za Váš čas a zároveň se tímto omlouvám.
Terezapřed 813 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky VA4 a nezobrazují se mi tam oznámení z outlooku. Ve správě aplikací mám Outlook zaškrtnutý, abych dostávala upozornění ale na hodinkách se mi upozornění na email nezobrazuje. Je někde ještě nějaké další nastavení? Děkuji :)
Dominik Hokpřed 813 dny
Dobrý den, Terezo. A v telefonu vám notifikace normálně vyskakují? Zkusil bych se ještě podívat na oprávnění aplikace Garmin Connect ve vašem telefonu. Najdete to v nastavené aplikace Garmin Connect.
Terezapřed 811 dny
V telefonu se mi vše zobrazuje, ale pak už ne na hodinkách. Kolikrát se mi nezobrazí ani zpráva z Messengeru. Mám telefon Xiaomi, není nějaké nastavení přímo v telefonu? Děkuji
Dominik Hokpřed 810 dny
Dobrý den, pokud kliknete na "Oprávnění pro telefon", jak jsem říkal, přesune vás to do nastavení telefonu, kde byste měla vše povolit.
Zdeněkpřed 792 dny, reagovat
Dobrý den, vrtá mi hlavou jedna věc, mám hodinky Venu 2 a když do nich přijde notifikace sms, tak u některé sms je v možnostech jen funkce Zrušit (odstraní jen z hodinek) a u některé Odstranit (smažou i z mobilu). Čím je to dané, nevíte? Díky
Matěj Urbaczkapřed 791 dny
Zdravím Zdeňku, upřímně, vůbec netuším. Jediné, co mě napadá je to, že jedny zprávy nejsou sms, ale je to Viber anebo Whatsapp.
Igorpřed 792 dny, reagovat
Zdravim, ja mam zase mensi problem s Venu 2+ (telefon Redmi Note 8pro, android verzia 11+)... nesingalizuje prichadzajuce a odchadzajuce hovory....pokial hovor zdvihnem mobilom, tak hodinky davaju signal pipanim, ze hovor prebieha. Tiez mi pride upozornenie na zmeskany hovor. Google assistent (teda mikrofon) funguje, prehravanie hudby (teda reproduktor) tiez. Skusal som aj restarty oboch zariadeni. Odparovanie a sparovanie spat. Obnovenie povodnych nastaveni hodiniek..... A uz fakt neviem co este vyskusat...mam povolene snad vsetko Vdaka
Matěj Urbaczkapřed 791 dny
Zdravím Igore, bohužel pro Vás nemám úplně dobrou zprávu. Jak máme uvedeno na našich stránkách, telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro bohužel není hodinkami Venu 2 Plus podporován, a tak můžete mít problém jak s notifikacemi, tak například s párováním hodinek a dalšími věcmi.:-(
Igorpřed 791 dny
vsetko funguje super...az na tu signalizaciu prichadzajucich a odchadzajucich hovorov....dokonca minule som zdvihol telefon a hlas presiel do hodiniek....asi sa budem musiet poobzerat teda po novom mobile, beztak uz ma 3 roky a xiaomi zastavil aktualizacie pre tento typ
Alena M.před 786 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin vivoactive 4s. Z ničeho nic se mi na hodinkách přestala zobrazovat upozornění z telefonu (volání, emaily,...). Vše ostatní funguje. Projížděla jsem zde příspěvky ostatních a snažila se podle těchto kroků upravit nastavení, ale stále bez jakýchkoli výsledků. Nemáte ještě nějaký tip, co udělat, aby se upozornění začala znovu zobrazovat? Děkuji moc za radu.
Matěj Urbaczkapřed 785 dny
Zdravím mrkněte do Garmin Connectu - nastavení - oprávnění pro telefon - vše povolte. Zkuste také připojit hodinky ke Garmin Express v PC a podívejte se na aktualizace, potažmo na nainstalované aplikace z Garmin Connect IQ. Pokud takové máte, tak je smažte.
Ivanapřed 782 dny, reagovat
Dobrý den, jsem čerstvou majitelkou úžasných hodinek Garmin Venu 2S. Jediné, co mě trápí je, že kromě příchozích hovorů (a to i hovory na Whatsapp) a mailu mi žádné jiné notifikace nechodí (sms, zprávy Whatsapp). V nastavení hodinek i Garmin Connect mám všechna oprávnění povolena. Nevíte někdo co jsem mohla zapomenout? Telefon mám Iphone 13mini. Za případné odpovědi děkuji
Matěj Urbaczkapřed 777 dny
Zdravím Ivano, omlouvám se za pozdní odpověď. Zkuste se podívat do nastavení přímo v iOS, jestli máte správně nastavené náhledy a běží Vám aplikace na pozadí.
Ivanapřed 777 dny, reagovat
Dobrý den Matěji, moc děkuji za odpověď, toto všechno mám i v telefonu nastavené dle rad z internetu. Už jsem zkusila snad vše, co jde, chodí jen upozornění na maily a příchozí hovory.
Dominik Hokpřed 775 dny
Zdravím, Ivano. Když vám přijde zpráva na telefon v uzamčeném stavu (např. WhatsApp), vidíte jen jméno kontaktu nebo i znění zprávy?
Ivanapřed 775 dny, reagovat
Dobrý den Dominiku, Jen fotku a upozornění, že mám zprávu, jméno ne a znění zprávy taky ne.
Dominik Hokpřed 775 dny
Zdravím, Ivano. Tudíž nemáte aktivované náhledy zpráv, jak to psal kolega Matěj. Běžte tedy do nastavení telefonu → vyberte aplikaci Zprávy → Oznámení → a Náhledy nastavte na "vždy". Pak se vám už notifikace budou zobrazovat.
Ivanapřed 775 dny, reagovat
Jooooooo, paráda, kluci děkuji, teď už se to zobrazuje. Děkuji děkuji děkuji ????????????????????????????
Martinapřed 771 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodiny Garmin 6S Pro Solar a najednou mi přestali chodit veškerá oznámení. Vše mám nastaveno, ale když někdo volá píše, hodinky nic nedělají. Také mi zůstalo viset nahodinkách 6 oznámení a ty prostě nejdou smazat. Zkoušel jsem smazat, zrušit, archivovovat nic. Hodinky vypnout. Nechce se mi jít do uplně továrního nastavení. Žádné nastavení jsem neměnila, vše mám povolené. Co s tím? Díky
Matěj Urbaczkapřed 770 dny
Zdravím Martino, první co bych udělal je to, že bych hodinky odpároval od telefonu (smazal v nastavení Bluetooth) a pak je smazal i z Connectu (o data nepřijdete) a provedl opětovné spárování.
Igorpřed 771 dny, reagovat
Tak pripojim novy postreh... nedavno (21 dni dozadu) som tu pisal, ze nejdu volania medzi venu 2+ a xiaomi redmi note 8 pro (android 11, MIUI 12.5.6) ..... vcera som zistil, ze volania idu za tychto podmienok : hodinky su prepojene s mobilom a sluchatka su prepojene s mobilom ..... volania cez hodinky potom funguju ..:-D
Verčapřed 770 dny, reagovat
Dobrý den, zakoupila jsem si hodinky Garmin Vívoactive 4s a bohužel mám problém s upozorněním aplikací na hodinkách.. Hodinky mají povoleny snad všechny oprávnění co jen lze jak v telefonu, tak v hodinkách mohla povolit, ale i přesto chodí upozornění, tak někdy jak se hodinkách zachce... Při rozsvíceném displeji telefonu upozornění někdy chodí a někdy nechodí (což při rozsvíceném telefonu člověk nepotřebuje), někdy přijdou, ale i při zhasnutém displeji, který je však zhasnutý delší dobu.. Je možné, že je tento problém způsoben z toho důvodu, že telefon musí být nějakou dobu zhasnut (v nečinnosti), aby upozornění na hodinky přicházela? Budu ráda za Vaši odpověď. Děkuji. :)
Matěj Urbaczkapřed 770 dny
Zdravím Veroniko, je zapotřebí mít povolenou aplikaci na pozazí a mít povolena i tato nastavení, jako vidíte na obrázku níže.
Janapřed 767 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodiky Vivoactive4 a bohužel mám problém, že se mi nezobrazuji žádná upozornění (příchozí hovor, SMS, aktivita...). První rok bylo vše ok, ale teď asi 1/2 roku mám problém. Někdy se zobrazí, ale většinou ne. Vše jsem zkontrovala a bohužel např. Dnes dopoledne vše se zobrazovalo a teď už zase nic. Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 764 dny
Zdravím Jano, zkusil bych v prvním kroce hodinky odpárovat od telefonu (i v nastavení Bluetooth dát zapomenout) a smazat je i z aplikace Garmin Connect IQ a poté vše znova spárovat.
Janapřed 764 dny, reagovat
Dobrý den, přijdu o historii? Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 764 dny
Zdravím ještě jednou, nemusíte se bát, o historii nepřijdete.:-)
Janapřed 764 dny, reagovat
Zdravím, tak jsem hodinky odparovala z bluetooth. V Connect jsem odebrala zařízení (hodinky). Mám tam ještě připojenou váhu Index S2 a tu jsem tam nechala. Po hodině jsem znovu v telefonu odparovala bluetooth a v Connect - zařízení Garmin - přidala zařízení. Bohužel výsledek stejný, žádná upozornění na hodinky nechodí. Prosím o radu.
Matěj Urbaczkapřed 763 dny
Zdravím Jano, zkuste zkontrolovat nastavení v Garmin Connect - čili Garmin Connect - nastavení - oprávnění pro telefon - povolit vše, co tam vidíte. V nastavení telefonu nechcte běžet aplikaci Garmin Connect na pozadí. Pokud máte iPhone, zkuste se mrknout, jestli máte povoleny náhledy aplikací.
Honzapřed 763 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Fenix 7. Mám povolené oznámení na SMS, aplikace i hovory. Oznámení na SMS, aplikace chodí do hodinek bez problémů. Ale upozornění na příchozí hovor jen někdy (nastavení neměním :-). Nepřišel jsem na to, proč to někdy jde a proč ne. Nemáte zkušenosti u tohoto typu hodinek? děkuji, Řeřicha
Dominik Hokpřed 762 dny
Zdravím, a co nastavení aplikace Garmin Connect, aby běžela na pozadí? Má na to povolení?
lenka.kazecka@volny.czpřed 763 dny, reagovat
Dobrý den, od pátku mám nové Fenix 6s. První noc mi to normálně zaznamenalo spánek, dopoledne pak kroky, které se mi i propsaly do Garmin Connect. Pak jsem měl celé odpoledne zapnutou aktivitu Chůze a od jejího vypnutí mi hodinky neměří spánek a ani kroky. Respektive na hodinkách se mi kroky ukážou, na úvodní stránce Garmin Connect také, ale když kroky otevřu ukáže se mi prázdná obrazovka. čímž samozřejmě je prázdná obrazovka i u aktivních kalorií. Mohla bych poprosit o radu? Děkuju Lenka
Dominik Hokpřed 762 dny
Zdravím, Lenko. To je tedy hodně specifický problém. Osobně bych hodinky zformátoval, znova spároval a pak připojil k PC a v programu Garmin Express zkontroloval dostupné aktualizace.
Lenka Kazeckapřed 763 dny, reagovat
Ještě přikládám fotku s čistým displejem :-) Lenka
Luciepřed 763 dny, reagovat
Dobrý den, mám Garmin vivomove HR sport. Vždy mě upozorňovaly na SMS a hovory vibrací, ale teď, jakoby se pomatly a vibrují jako splašené, až si myslím, ze mi to utrhne ruku ????. Vibrace hodinkách mám nastavený na středu, jemná intenzita. Prosím, poradíte, co s tím ? A dále mi nejde počasí ukazuje to 40 stupňů pořád,už nevím,co kde přenastavit????. Předem děkuji za odpověď. Už jsem na to přišla, bylo v nastavení jednotek z anglické na metrické ????.Ale i taky Vám děkuji. Vidím, jak pomáháte všem. Jste skvělý!
Janapřed 763 dny, reagovat
Nastavení jsem samozřejmě zkontrolovala, prošla jsem rady viz. výše, ale bohužel nic nepomohlo. Pár hodin funguje a pak měsíc nic. Vůbec si nevím rady.
Matěj Urbaczkapřed 761 dny
Zdravím Jano, v tomto případě bych zkusil hodinky uvést do úplného továrního nastavení a hodinky znovu, od začátku, celé nastavil.
Janapřed 763 dny, reagovat
...a telefon mám Samsung
Janapřed 763 dny, reagovat
...a telefon mám Samsung
Milanpřed 755 dny, reagovat
Dobrý den, mám fenix 5 plus a zůstala mi v hodinkách notifikace SMS a nemůžu ji nijak odstranit. Nepomohl několikanásobný restart hodinek a mobilu, přenastavení výchozí aplikace SMS v mobilu, pokus blokace aplikace z hodinek, odpovědět na SMS z hodinek a ani zrušení zprávy v hodinkách. Nechodí mi kvůli tomu na hodinky notifikace ostatních aplikací. Můžete mi nějak poradit jak se toho zbavit? Děkuji za pomoc
Filip Debrecenyipřed 755 dny
Dobrý den Milane, doporučuji uvést hodinky do továrního nastavení. Smaže vám to sice všechna data, ale zároveň by vás to mělo zbavit notifikace, kterou nemůžete odstranit.
Milanpřed 754 dny
Dobrý den, ještě doplním, že když odpojím hodinky od mobilu, zpráva zmizí, ale po připojení se zase v hodinkách objeví. Takže bych viděl spíš problém v mobilu, ale nevím už jaký. Díky
Filip Debrecenyipřed 753 dny
Ještě jednou zdravím Milane. Za mě to bude spíše nějaká softwarová chyba, nic jiného mě nenapadá. Jak jsem psal výše, doporučil bych tvrdý restart v podobě uvedení hodinek do továrního nastavení.
Milanpřed 753 dny
Tak nakonec pomohlo odebrání hodinek v Garmin Connect a opětovné spárování. I tak díky :-)
Radekpřed 753 dny, reagovat
Dobrý den, mám Vivoactive 4, mám nastaveny vibrace na upozornění na příchozí hovor, bohužel zavibrují jen dvakrát, jako u zpráv. Je možné to nškde nastavit, aby to vibrovalo stejně dlouho, jako to vyzvání na telefonu? Děkuju.
Matěj Urbaczkapřed 750 dny
Zdravím Radku, asi Vás zklamu, ale toto se nastavit bohužel nedá a ani nejnovější Garminy to nemají.:-(
Janapřed 752 dny, reagovat
Dobrý den, Tak tovární nastavení pomohlo. Teď si už několik dní užívám plně funkční hodinky a snad to tak i zůstane. Děkuji moc za pomoc
Milospřed 749 dny, reagovat
Dobrý den, mám dotaz. Mám Fenix 7X a chci se zeptat co znaméná červený vykřičník před položkou oznámení který se mi zde občas objevuje? Viz foto. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 749 dny
Zdravím Miloši, znamená to, že hodinky se vzdálily od telefonu a není možné načíst oznámení. Je třeba hodinky synchronizovat, aby se načetla nová oznámení.
Milospřed 749 dny, reagovat
Dekuji za odpověď. Ale ono se to děje i když mám telefon vedle hodinek, nebo v kapse a hodinky na ruce.
Matěj Urbaczkapřed 749 dny
Zdravím ještě jednou, může to být také úsporným nahráváním dat v hodinkách (volba v systému nahrávání dat – inteligentní) anebo tím, že neběží aplikace Garmin Connect v telefonu na pozadí.
Petrpřed 749 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Venu Sq a poslední dobou mám problém, že se mi neposílají notifikace z telefonu do hodinek (SMS, volání, emaily). Při zapnutí hodinek vše funguje, ale když se pak s hodinkami od telefonu vzdálím a následně se zase přiblížím, hodinky se s telefonem spárují, ale notifikace už mi nechodí. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 748 dny
Zdravím Petře, myslíte to tak, že Vám notifikace poté nepřijdou zpětně?
Petrpřed 748 dny
Dobry den, ne to ne. Zpetne uz notofikace neocekavam. Ale kdyz se mi hodinky odpoji od telefonu (mam iphone 13), protoze se vzdalim, a nasledne k nim prijdu zpet, tak mi hodinky hlasi, ze se pripojily ale notifikace mi uz od te doby nechodi. Musim restartovat hodinky a bluetooth v telefonu a pak vse zase funguje.
Matěj Urbaczkapřed 748 dny
Máte povoleny správně náhledy v nastavení v telefonu a běží Vám aplikace na pozadí?
Ivopřed 749 dny, reagovat
Dobry den, hodinky Fenix 6, telefon Samsung S20. Neviem rozchodiť vypnutie systemoveho budika v telefone hodinkami. (Vypnutie zvonenia budika hodinkami) Uz som udelil vsetky možné povolenia v telefone, hovory, sms, vhatspap spravy vsetko chodi v hodinkach bez problemov. So starým Xiaomi Mi8 mi táto funkcia chodila bez problemov. Mate nejaky tip ako na to, pripadne nejaky overeny budik z obchod play, kde by tato funkcia mohla fungovat?
Matěj Urbaczkapřed 740 dny
Zdravím Ivo, tato funkce by normálně měla se Samsungem fungovat. Pokud nefunguje, zkusil bych odstranit hodinky z telefonu (jak z Garmin Connect, tak z Bluetooth) a znova spárovat.
Ivopřed 740 dny
Zariadenia odobrate z apk aj z Bluetooth, znova spárované. Stále sa hodinkami neda vypnúť budik, ktory už začal zvoniť. Da sa len vypnut 5minut pred zvonenim ( čas nastaveny vo funkcii"upozornenie na budik v telefone. Minimalny cas je 5minut pred) zvonenim. Po sparovani s Xiaomi MI 8 FUNKCIA "vypnutie budika" s telefonom Xiaomi stále funguje)
Matěj Urbaczkapřed 739 dny
Zdravím Ivo, bohužel to vypadá, že tato funkce telefony Samsung minula. Také mám Samsung a nefunguje mi to a při hledání na internetu jsem na takovou funkci pro naše telefony nenarazil...:-(
Petrpřed 746 dny, reagovat
Dobrý den, mám Fenix 7x solar saphire a vsechny oznameni mi funguji spolehlivě pouze nevidim SMS. Procetl jsem vsechny komentare a vse nastavil. Diky za radu Petr
Petrpřed 746 dny, reagovat
Jeste druhe nastavení
Matěj Urbaczkapřed 740 dny
Zdravím Petře, co máte za telefon?
Michalapřed 745 dny, reagovat
Dobry den, u vívoactive 4s, bych chtěla nastavit aby se zobrazovalo pouze upozornění na sms a hovory. Jak toho docílit? Telefon mám iPhone.
Matěj Urbaczkapřed 740 dny
Zdravím, pokud chcete dostávat upozornění jen na sms a telefon, dá se to nastavit přímo v hodinkách. Přes menu - telefon - oznámení - buď během aktivity anebo ne během aktivity - nastavení pouze hovory a text. zprávy.
Petrpřed 743 dny, reagovat
Nahledy mam vsude nastaveny na "Vždy". Nikde ale nevidim, jak zjistit, zda mi aplikace bezi na pozadi. Muzete mi prosim poslat postup. Mam verzi ios 15.5.
Dominik Hokpřed 736 dny
Zdravím, Petře. Přímo v nastavení aplikace povolte aktualizace na pozadí. Otevřete nastavení telefonu, sjedete dolů a otevřete Garmin Connect a tam to povolíte.
Petrpřed 733 dny
Zdravim, Dominiku, dekuji za odpoved. Aktualizace mam povolene. Bohuzel i tak mi stale oznameni nechodi.
Dominik Hokpřed 732 dny
Zdravím, Petře. Nebydlíte náhodou poblíž Ostravy, že bychom se vám na hodinky podívali osobně?
Petrpřed 729 dny
Dobrý den, Dominiku, děkuji za Vaší odpověď. Bohužel bydlím u Prahy, okres Praha-východ. Nepřipadala by v úvahu například online schůzka skrze Microsoft Teams, kde bych Vám kamerou sdílel obraz hodinek?
Dominik Hokpřed 728 dny
Zdravím, Petře. Spíše už moc nevím, co poradit. Zkusil jste hodinky vyresetovat a znova spárovat? Taková klasická rada. :)
Andreapřed 740 dny, reagovat
Dobrý den, mám vivoactive 4s, kroky se mi v connect garmin v sekci Můj den zobrazí, ale dále se již nezobrazí v aktivitách ani výzvách. Ostatní aktivity fungují. Děkuji za radu.
Matěj Urbaczkapřed 739 dny
Zdravím Andreo, pro výzvy musíte mít hlavně otevřený profil, což znamená nastavenou viditelnost pro všechny na veškeré údaje. Co se týče kroků v aktivitě, tam se nezobrazují, zobrazují se pouze odběhané kilometry. Pokud je výzva u turistiky, běhu kola apod, také se zobrazují pouze kilometry.
Monikapřed 726 dny, reagovat
Dobrý den Mám hodinky Vivo active 4s a telefon One plus Nord 2 Chodí mi upozornění na SMS i příchozí hovor, ale z aplikace WhatsApp a Signal mi přijde pouze zpráva, upozornění na hovor hodinky neukáží. Můžete mi prosím poradit? Děkuji Monika
Dominik Hokpřed 725 dny
Zdravím, Moniko. Zkusil bych se podívat přímo do nastavení těchto aplikací. Pokud má aplikace Garmin Connect přístup k oznámením, měla by zobrazovat i hovory. Zkusil bych tedy přímo aplikace WhatsApp a Signal.
Monikapřed 725 dny, reagovat
Děkuji za odpověď Dominiku Signal I WhatsApp jsem samozřejmě kontrolovala, mám tam vše povolené, ale na příchozí hovor z těchto aplikací hodinky nereagují
Dominik Hokpřed 722 dny
Zdravím, Moniko. Nebydlíte poblíž Ostravy, že byste se k nám zastavila? Asi bych musel mít váš telefon a hodinky v ruce, abych pomohl. :)
Monikapřed 724 dny, reagovat
Dnes ráno přišla aktualizace Garmin connect I Signal a hovory již fungují. S WhatsApp stále nic...
Martinpřed 722 dny, reagovat
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu ako na Tactix 7 PRO vypnúť zobrazovanie príchodzích správ, respektíve správ z FB Messengeru a Viberu, nech robím čo chcem, vždy mi zobrazí minimálne meno odosieľatela a to nechcem, na Fenix 6x mi prišlo upozornenie len zavibrovaním a nič sa na hodinkách nezobrazilo, v menu upozornení sa ale napríklad správa ukázala a to by som chcel nastaviť aj na Tactix. Viete mi prosím napísať či je to možné aj pri tomto modely? Ďakujem za odpoveď
Matěj Urbaczkapřed 721 dny
Zdravím Martine, v hodinkách (či telefonu) se dá pouze nastavit, ať se Vám zobrazují pouze hovory a sms. Mrkněte v nastavení - oznámení a upozornění - a zde vypněte náhledy pro aplikace.
Jakubpřed 436 dny
Dobrý den, přišel jste na to? Já bohužel ne... Jestli jsem Vás dobře pochopil, chcete, aby hodinky pouze zavibrovali, ale nic se na nich neukázalo. Tohle přesně hledám taky..
Petrapřed 717 dny, reagovat
Zdravim, mam Venu 2 plus a iPhone 13. Kde prosim vas nastavim, aby mi na hodinky NEchodili upozornenia z apky gmailu a yahoo? Uz som prehladala hadam vsetko (na mobile aj v apke connect) a nenasla som to ;(
Dominik Hokpřed 715 dny
Zdravím, Petro. Hodinky zrcadlí nastavení telefonu. Tudíž, každá notifikace, která se zobrazí na telefonu, se zobrazí i na hodinkách. Pokud nechcete notifikace z těchto aplikací, zrušte je přímo v nastavení telefonu.
Martuleepřed 711 dny, reagovat
Dobrý den, mám garmin venu 2S a iPhone 13Pro cca měsíc, dříve jsem měla samsung s9 a notifikace mi chodili bez problému, ale od doby co mám iPhone, notifikace na hodinky nechodí a už jsem zkoušela vše.. mám v iPhone zadáno: nastavení-oznámení-náhledy vždy, naplánovány souhrn vypnuto, sdílejí obrazovky oznámení vypnuto… styl oznámení: garmin Connect povolit oznámení zaškrtnuto, upozornění: všechny tři druhy jsou zaskrtnuty, styl banneru dočasný, vzhled na uzamcene obrazovce: náhledy vždy (výchozí), přímo v nastavení GC mám nabízena oznámení úplně všechny zaskrtnuta, oprávněni v telefonu v GC mám: Bluetooth kalendář oznámení fotografie zapnuto, poloha vždy … a v každé aplikaci Messenger, Wa, hovory, sms mám vše zapnuto (povolit oznámení ano, styl oznámení všechny tři zaškrtnuto , styl banneru dočasný, zvuky a odznaky ano, náhledy vždy, seskupeni automaticky) … už opravdu nevím, kde mám chybu… jsem z toho zoufalá, protože jsem zkoušela všechno, odpojení od iPhonu, restaurování iPhone,..) a stále se mi notifikace nezobrazují.. na hodinkách mám v návštěvní během aktivity upozornění vždy, Nebehem aktivity vždy .. prosím, můžete poradit, kde mám chybu??
Dominik Hokpřed 708 dny
Zdravím, popravdě, máte vše nastaveno správně a sám si lámu hlavu nad tím, kde je chyba. Asi použiju klasickou radu a to, abyste dala hodinky do továrního nastavení a zkusila celý párovací proces znova.
Martuleepřed 708 dny, reagovat
Dobrý den, tak jsem obnovila hodinky a už mi nejde ani párování s iPhonem, iPhone najde zařízení Venu 2S, dam připojit a nakonec se napíše, ze nelze připojit ať akci zkusím znovu, už to zkouším po páté a furt se nedaří sparovat.
Dominik Hokpřed 707 dny
Zdravím, zkuste odstranit toto zařízení ze seznamu zařízení v aplikaci Garmin Connect a zároveň v nastavení Bluetooth zaklikněte ignorování "Venu 2S". Pak by to snad mělo jít. :)
Martuleepřed 707 dny, reagovat
Zdravím pane Dominiku, hodinky se mi včera úplně sekaly, tak jsem je dala na reklamaci a uvidíme, jak se budou chovat až mi vyřídí reklamaci. Zatím děkuji za rady.
Pavlínapřed 706 dny, reagovat
Dobrý den, Mám Garmin Venu2 a zřejmě od poslední aktualizace mi nechodí notifikace příchozího hovoru. Ostatní (SMS, FB, Viber, messenger...) mi funguje. V hodinkách mám vše povoleno (nastavila jsem podle odpovědí zde), v oprávnění pro aplikace v telefonu mám hovory povolené. Co by se dalo, prosím, ještě vyzkoušet?
Matěj Urbaczkapřed 705 dny
Zdravím Pavlíno, pokud máte iPhone, překontrolujte si náhledy aplikací a pokud máte Android, zkusil bych hodinky odebrat z aplikace (i z bluetooth v telefonu) a poté znova spároval.
Pavlínapřed 705 dny
Zdravím Matěji, mám android. Odstranila jsem hodinky z bluetooth i z aplikace a nic nepomohlo. Hovory stále nevidím
Matěj Urbaczkapřed 704 dny
Zdravím Pavlíno, v tomto menu máte tedy hovory povolené?
Pavlínapřed 704 dny
Dobré ráno, ano Matěji, mám vše povolené. To jsem kontrolovala jako první, stejně jako v hodinkách během aktivity, ne během aktivity. Včera večer už jsem zkusila oslovit přímo podporu Garminu , snad něco vymyslí i oni .
Matěj Urbaczkapřed 704 dny
Zdravím ještě jednou, poslední možností, je pak dát hodinky do továrního nastavení a provést znova všechno nastavení.
Pavlínapřed 703 dny
Zdravím, zkusila jsem tedy hodinky obnovit (zatím bez mazání všech dat) ,vše znovu nastavila a hovory nevidím .
Matěj Urbaczkapřed 701 dny
Zdravím, Pavlíno, je zapotřebí hodinyk obnovit se ztrátou všech dat. Pokud jste synchronizovala s Garmin Connect, tak o data nepřijdete.
Pavlínapřed 701 dny
Zdravím Matěji , píšu dnes naposledy. Ani po smazání všech dat a obnově hodinky příchozí hovory nezobrazuji, mám prostě smůlu. Moc děkuji za vaši pomoc
Janapřed 704 dny, reagovat
Dobrý den, jsem čerstvou majitelkou hodinek Garmin Vivoactive 4s. Jediné, co mě trápí je, že kromě příchozích hovorů mi žádné jiné notifikace nechodí (sms, zprávy Whatsapp), ale chvilku mi notifikace chodili. V nastavení hodinek i Garmin Connect mám všechna oprávnění povolena. Nevíte někdo proč mi to nejde nastavit? Telefon mám huawei p20 lite.
Matěj Urbaczkapřed 701 dny
Zdravím Jano, zkuste ještě mrknout do nastavení hodinek, čili - menu - telefon - chytrá oznámení - překontrolvat v aktivitě i mimo aktivitu.
Pavlapřed 682 dny, reagovat
Dobrý večer, mám hodinky Garmin fenix 5 plus. Neukazují se mi SMS zprávy. Hovory, mesenger i WhatsApp ano jenom zprávy ne. V telefonu vše povolené. Na hodinkách taky vše povoleno. Můžete mi poradit? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 680 dny
Zdravím Pavlo, i v tomto menu máte vše povolené?
Pavlapřed 680 dny
Děkuji, už to mám ????
Petrpřed 655 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Vívo Acitive 4 a na hodinkách při volání vidím jen číslo volajícího a ne jméno. Nevím proč. Předem děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 655 dny
Zdravím Petře, zkusil jste aplikovat nastavení z tohoto článku?
Petrpřed 655 dny, reagovat
Dobrý den Matěji, ano zkusil, vše mám v nastavení povolené, proto nechápu, proč vidím jen číslo volajícího, ale na jeho jméno. Až když hovor nevezmu, tak potom se mi ukáže, že od koho mám hovor zmeškaný, už ne číslo, ale jméno
Matěj Urbaczkapřed 652 dny
Zdravím Petře, poté bych tedy zkusil hodinky odpojit od telefonu (smazat i z Bluetooth v telefonu) a zkusit je resetovat a opětovně připojit.:-)
Petrpřed 652 dny, reagovat
Dobrý den Matěji, děkuji za radu. Pomohlo a už to funguje ????.
Pavlapřed 637 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Mé hodinky Vivoactiv 4S odesílají přednastavené jednoduché odpovědi na zprávy a volání 4x to samé. Restartovala jsem jak tlf, tak hodinky a nepomohlo to. Děkuju za reakci.
Matěj Urbaczkapřed 636 dny
Zdravím Pavlo, můžete zkusit ten problém popsat více?
Pavlapřed 636 dny, reagovat
Dobrý den, děkuji za reakci. Když na hodinkách zvolím v oznámení odpovědět, a odešlu některou z nabízených odpovědí,tak se moje odpověď odešle někdy 2x, 3x a i 4x.
Matěj Urbaczkapřed 635 dny
Zdravím Pavlo, píšete, že jste hodinky restartovala. Uvedla jste je i do továrního nastavení? To by mělo pomoci vyřešit váš problém.
Pavlapřed 634 dny, reagovat
Aha, no, něco se v nich dělo, ale co přesně, nevím. Takže zkusím tovární nastavení. Děkuju.
Michalpřed 634 dny, reagovat
Dobrý den, přítelkyně má asi měsíc hodinky Venu 2S a telefon Redmi Note 10. Každou chvíli se jí na hodinkách zobrazuje Telefon odpojen. Máme nastaveno automatické spouštění aplikace i povoleno spouštění aplikace pomocí jiných aplikací, povolena oznámení, spořič baterie je pro Garmin Connect vypnutý. Děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 631 dny
Zdravím Michale, pro telefony značky Xiaomi a Huawei může být někdy stabilita problém. Zkuste hodinky odebrat z účtu Garmin Connect i z Bluetooth v telefonu a spárovat znova.
Pavlapřed 633 dny, reagovat
Dobrý den, na hodinkách jsem vyzkoušela nejprve aktualizaci a pak i volbu "obnovit".Cca po hodině obnovování se hodinky rozjely, ale stále posílají odpovědi 3x.
Matěj Urbaczkapřed 631 dny
Zdravím Pavlo, máte nainstalované nějaké doplňky z obchodu Connect IQ?
Pavlapřed 631 dny, reagovat
Ano, mám nainstalovaný vzhled hodinek z Connect IQ. A myslím, že i měření aktivity na in-line.
Matěj Urbaczkapřed 630 dny
Zdravím Pavlo, zkuste vymazat vzhled hodinek (tzn i z aplikace Garmin Connect IQ aby se tam znova nenahrál) a ještě jednou dát do továrního nastavení.
Martinpřed 628 dny, reagovat
Dobrý den, manželka má nové hodinky Garmin VENU 2 PLUS a nedaří se nám přes ně ,,telefonovat,, příchozí hovor se zobrazí a když ho na hodinkách příjme tak se přepne na telefon...pokud se z hodinek pokusí zavolat hodinky napíší ,,chybí spojení s telefonem,,..telefon je Huawei P30 PRO android 12..sms a vše ostatní chodí a zobrazuje se. poradíte co s tím? MB
Dominik Hokpřed 628 dny
Zdravím, Martine. Nemám pro vás dobré zprávy. Telefon Huawei P30 je v seznamu nekompatibilních zařízení. Tudíž tyto hodinky jsou spárovat, ale nebude možné přes ně telefonovat nebo používat hlasového asistenta.
Pavlapřed 628 dny, reagovat
Dobrý den, odinstalovala jsem vzhled hodinek z IQ conect, pak dala na hodinkách obnovit, ale problém přetrvává. Malý posun vidím v tom, že momentálně se přednastavené zprávy z hodinek adresátům odešlou jen 2x, ne 4x! Dávala jsem "Obnovit výchozí nastavení". Mám zkusit dát " Odstranit data a obnovit nastavení "?? Nevím přesně, co by ta ztráta dat znamenala. Děkuji za odpověď.
Karelpřed 628 dny, reagovat
Dobrý den. Rok a půl mám Garmin Venu2. Celou dobu mi fungovali všechny notifikace, zhruba před měsícem přestali fungovat u messengeru a WhatsAppu. Veškerá nastavení jak v hodinkách, tak v telefonu mám projíté. Ostatní notifikace (volání, sms, e-mail atd.) fungují. Nenapadá Vás nějaká možná příčina? Děkuji za odpověď, Karel B.
Matěj Urbaczkapřed 624 dny
Dobrý den, Karle, jaký máte telefon, vím, že tento problém se teď objevoval u iPhonu.
Karelpřed 624 dny
Mám Samsung galaxy s9+
Matěj Urbaczkapřed 623 dny
Zdravím, Karle, zkusil bych hodinky odpárovat od aplikace (i z nastavení v telefonu z Bluetooth) a poté znova spárovat.:-)
Karelpřed 615 dny
Vše jsem zkusil, včetně odpárování a pořád nic.
Dominik Hokpřed 614 dny
Zdravím, Karle. Zkuste ještě zkontrolovat nastavení upozornění přímo v aplikaci Garmin Connect a zároveň také oprávnění. Možná se to někde po aktualizaci vypnulo.
Pavlapřed 627 dny, reagovat
Dobrý den, tak jsem zkusila volbu " Odstranit data a obnovit výchozí nastavení " a žádná změna. Adresátům chodí zprávy odeslané přes hodinky 3x.
Matěj Urbaczkapřed 624 dny
Dobrý den, Pavlo, už Vám bohužel ze své strany nemám jak pomoct. Jediné co za mě můžete zkusit je to připojit na jiný typ telefonu (hodinky mívají problém se Xiaomi a Huawei), jestli fungují správně s nějakým druhým telefonem. Pokud by ani tak nefungovaly, je třeba hodinky reklamovat.
Pavlapřed 623 dny, reagovat
Dobrý den, moc děkuju za ochotu mi s problémem pomoci.
Petrpřed 622 dny, reagovat
Ahoj profíci, měl bych prosbu o pomoc s 2 issues. (mám epix2) 1. Nedaří se mi nastavit upozornění při cvičení (například začátek okruhu "kliky" atd.) do sluchátek. - Mám Youtube music, takže poslouchám hudbu z telefonu (protože garmin to nepodpuruje) a neslyším hodinky které pípají (vibrace nechci). A spárování hodinek přímo se sluchátky mi nepomůže..(přijdu o hudbu) - Potřeboval bych ať hodinky pošlou přes mobil upozornění na nový okruh do sluchátek. 2. Garmin nevyhodnocuje při běhu převýšení? - Vliv na VO2 max by tedy byl velmi špatný, když běhám jen po horách. Děkuji předem..
Matěj Urbaczkapřed 621 dny
Zdravím, Petře, bohužel s první věcí Vám nejsme nijak schopni pomoct, protože Garmin neumí poslat oznámení o kole do telefonu a pak do sluchátek.:-( Co se týče druhého problému, tak Garmin vyhodnocuje VO2 Max i z trailového běhu, kde přepočítává výškové metry. U normálního režimu "Běh" se výškové metry nepočítají.
Petrpřed 621 dny, reagovat
Matěji, děkuji moc.. za pomoc :)
Radkapřed 616 dny, reagovat
Dobrý den, mám vivoactive 4S, chodí mi SMS i připomínky z telefonu, ale na hodinkách se nezobrazí hovor (SMS dojde na telefon i do hodinek, telefonát jen do telefonu). Poradíte mi prosím, co s tím? Zkoušeli jsme tovární nastavení, všechno. Díky.
Dominik Hokpřed 615 dny
Zdravím, podívejte se v aplikaci Garmin Connect a měla by tam být správa opravnění pro telefon. Tam povolte telefonní hovory. :)
Radkapřed 615 dny
Dobrý den, To tam právě nemám. Jdu do aplikace, tam je Zařízení garmin, vivoactive 4s, synchronizovat, synchronizace dokončena - a nic. Sms chodí, notifikace chodí, hovory v hodinkách ne. Kam se s tím můžu obrátit? Děkuju.
Radkapřed 615 dny, reagovat
Vše je zapnuté
Dominik Hokpřed 614 dny
Poslední, co mě napadá, je zkontrolovat, jestli aplikace Garmin Connect vždy běží na pozadí a jestli spořič baterie nějak tuto aplikaci neovlivňuje. Třeba z hlediska šetření ji nevypíná.
Michalpřed 610 dny, reagovat
Dobrý den, mám 7xPro, jde nějak nastavit, aby hodinky vibrovaly více jak jednou, při příchozím hovoru? Moc děkuji. Michal
Dominik Hokpřed 609 dny
Zdravím, Michale. Bohužel to nejde. :/
Bárapřed 607 dny, reagovat
Zdravím, mám hodinky Epix GEN 2 Pro a nejde mi nastavit zobrazení hovorů a SMS na hodinkách. Když jsem hodinky spárovala úplně poprvé, tak to šlo, pak to přestalo jít a nejsem schopná přijít na to, proč. Mám povolené nastavení na hodinkách - menu - oznámení a upozornění - chytrá oznámení - vše povoleno, všeobecné použití i během aktivity. V aplikaci v telefonu mám Nastavení - oznámení pro telefon - hovory i sms zapnuto. V samotném telefonu mám Nastavení - aplikace - oprávnění aplikací - Garmin Connect - povoleno - hovory i sms... Dokážete mi prosím poradit, kde by mohla být chyba? Děkuji, Bára
Matěj Urbaczkapřed 606 dny
Zdravím, Báro, máte v nastavení telefonu povolené spuštění aplikace na pozadí? To je poslední možné nastavení, kde by mohla být chyba.:-)
Bárapřed 606 dny
Taky zdravím, děkuji moc za radu, je to povolení mezi těmi na foto? Pokud ano, tak jsem to povolené měla a stejně to nefunguje. Taky se hodinky pořád připojují/odpojují, i když je telefon ve stejné blízkosti.. Myslíte, že může být tedy problém někde jinde a mám to řešit přes reklamaci? Děkuji moc za Váš čas, Bára Děkuji, Bára
Matěj Urbaczkapřed 606 dny
Jestli odhaduji správně, Váš telefon je Xiaomi nebo Huawei. Ano je to i jedno z těchto potvrzení, ale klidně potvrďte vše, co se dá u tohoto. Co se týče odpojování, zkusil bych hodinky smazat z bluetooth v telefonu, pak z Garmin Connect a znova spárovat. Jinak pokud můžu doporučit ještě jednu věc, tak zkuste napárovat hodinky na telefon někoho jiného a zkuste konektivitu tam.
Bárapřed 606 dny
Ano, je to Xiaomi. Myslím, že mám povolené vše, co jsem kde našla. Odpojení od Bluetooth v telefonu a hodinek z aplikace jsem zkoušela včera, to taky nepomohlo. Tak vyzkouším ještě ten jiný telefon. Díky moc a mějte fajn den :-)
Pavol Červenákpřed 604 dny, reagovat
Dobry den viem mi niekto povedat dovod preco sa mi na fenix 6 od garminu nezobrazuju sms...vsetko ostatne sa mi zobrazuje...hovory, maily, volania...vsetky povolenia odsuhlasene...len sms hodinky nezahlasia...je to posl cca tyzden...telefon samsung s21...dakujem
Matěj Urbaczkapřed 603 dny
Zdravím, Pavle, zkusil jste hodinky aktualizovat přes Garmin Express, kde teď byly některé podstatné aktualizace k dispozici? :-)
Michalpřed 604 dny, reagovat
Zdravím Vás, mohli byste mi, prosím, napsat, odkud berou hodinky údaj o počasí, mám 7Xpro, v mobilu originál ukazuje -2°, aplikace YR ukazuje -2°, klasický venkovní teploměr ukazuje -1°, ale Garmin buch a -7°. Děkuji
Dominik Hokpřed 603 dny
Zdravím, Michale. Hodinky si berou data z nejbližší stanice. Oproti tomu telefon z internetu podle nastaveného města. Zkuste se ještě podívat do uživatelského nastavení v aplikaci Garmin Connect jakou tam máte nastavenou lokaci pro počasí.
Michalpřed 603 dny, reagovat
Tady zasílám obrazek. Celou neděli jsem se nehl z domu. A hodinky ukazovaly úplně jiné hodnoty a odkud berou hodinky data, když nemám mobil v dosahu? Díky, přeji pěkný den.
Dominik Hokpřed 603 dny
Zdravím, a máte v opravněních povolené určování polohy a to, aby aplikace běžela na pozadí? Pokud telefon není v dosahu, pravděpodobně si berou data o počasí z poslední zaznamenané polohy.
Rudolf Havlíčekpřed 598 dny, reagovat
Dobrý lze v Garmin connect nastavit aby mě chodily notifikace že některý z mých kontaktů měl nějakou aktivitu. Např. přijde notifikace Honza jezdil na horském kole. Byl jsem na to zvyklý u Suunta. Takhle to zjistím až když otevřu aplikaci Garmin connect a dole u ikony přehled svíti tečka. Snad jsem to popsal srozumitelně. Díky za odpověď
Dominik Hokpřed 596 dny
Zdravím, Rudolfe. Pokud vím, tak Garmin bohužel nic takového neumožňuje. :/
Kristýnapřed 584 dny, reagovat
Dobry den, mam hodinky Venu Sq a mela jsem nastavenou vibraci na nizkou uroven. Po roce uzivani mi pri posledni aktualizaci softwaru hodinky zacaly pri zapnuti aktivit atd vibrovat prerusovane (nepravidelně) jako kdyby byly rozbité. Pouze když prepnu na vysokou úrověň vibrace, tak to funguje normalne. Ale nizka a stredni blbne. Nevíte, cim by to mohlo byt prosim? Jsou jeste rok v zaruce. Dekuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 583 dny
Zdravím, Kristýno, jako úplně první věc bych hodinky restartoval (vypnul a zapnul) a uvidíte, jestli se vibrace nezlepší.
Martinpřed 581 dny, reagovat
Dobrý den, pořídil jsem si Garmin Forerunner 255 a mám problém s připojením k telefonu. Když mám spuštěnou aktivitu, nebo si aktivitu pouze nastavuji, tak se hodinky nestále připojují a odpojují od telefonu. Pokud nejsem v aktivitě, tak připojení normálně drží. Tím pádem je při aktivitě vždy odpojuji, což mi vadí, protože poté neplní účel chytrých hodinek, ale pouze sporttestru. Hodinky mají aktuální software, telefon používám starý Iphone SE s IOS 15.7.1, ale zkoušel jsem to i na Androidu a dělá to úplně stejně. Restarty, odebrání zařízení z Connectu i z Bluetoothu a následně vše znovu spárovat jsem zkoušel a pořád stejné. Má někdo podobný problém? Nevím, zda hodinky reklamovat, nebo jestli není třeba jen chyba v SW která by se opravila následující aktualizací. Předem děkuji za reakci.
Matěj Urbaczkapřed 580 dny
Zdravím, Martine, díval jste se na Garmin Express na poslední akutalizaci hodinek? :-)
Martinpřed 580 dny
Děkuji za radu, aktualizoval jsem je přes Express, ale pořád stejné.
Matěj Urbaczkapřed 579 dny
Zdravím, Martine, tohle vypadá na softwarový problém. Buďto se ještě zkuste přihlásit do Beta Software testování, kde by mohlo být již zpracované řešení, anebo hodinky můžete reklamovat.
Michaela Peckovápřed 576 dny, reagovat
Dobrý den, pořídila jsem si Garmin Venu 2 plus (telefon Xiaomi 11pro plus) a nechodí mi upozornění když mi někdo volá, přijde mi bohužel pak jen zmeškaný hovor. Zprávy chodí. Předem děkuji.
Dominik Hokpřed 575 dny
Zdravím, Michaelo. A povolila jste oprávnění tak jako je to napsáno v tomto návodu?
Michaela Peckovápřed 575 dny, reagovat
Dobrý den, právě že ano. Mam zapnuté vše co tady je popsáno.
Dominik Hokpřed 574 dny
Zdravím, Míšo. Zkuste se podívat do nastavení baterie, jestli tam nemáte nastavenou nějak optimalizaci pro aplikaci Garmin Connect a tu zrušte. Podle mě to ruší nějaká forma spořiče baterie.
Radka Novákovápřed 572 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Vivoactive 4S a nezobrazují se mi sms a jiná oznámení. Vše mám povolené, vždy to tak měsíc jde a pak najednou ne. Tak hodinky restartuji a zase to chvilku jde a pak zase ne. Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 572 dny
Zdravím, Radko, nemáte nainstalovanou nějakou aplikaci která se Vám překrývá s Connectem? A hlavně, máte nastavený Connect, aby byl spuštěný na pozadí telefonu?
Radkapřed 542 dny
Zdravím Matěji, tak je to zase 30 dní a přestaly se ukazovat všechna oznámení. Včera to ještě šlo a dnes ne ???? na pozadí connect asi zapnutý je, nic nepředělavám a nevím, jak mám zjistit, tu aplikaci. Prostě jeden den to jde a pak najednou ne.
Matěj Urbaczkapřed 540 dny
Zdravím, Radko, mrzí mě Vaše problémy. Překontrolujte prosím ještě to spuštění na pozadí a jestli jste něco nenainstalovala z Garmin Connect IQ.
Radekpřed 566 dny, reagovat
Dobrý den. Prosím o radu. Na Fenix 6 nemám možnost odpovědět na sms nebo hovor přednastavenou zprávou. Hodinky mám připojeny k ip 13 pro max. Když je připojim k starému Samsungu vše funguje . Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 566 dny
Zdravím, Radku, bohužel na iPhone Vám to nikdy nepojede. Tato funkce je dostupná pouze pro Android. Apple to kdysi aktualizací zakázal aby donutil majitele Apple telefonu přejít i na jejich hodinky.:-(
Lukaspřed 566 dny, reagovat
Dobrý deň Nezobrazuje mi SMS ani fb Messenger ani viber. Zobrazuje mi whatsapp správy a volanie. Neviem si dať rady, prešiel som všetko aj nastavenia čo sa týka POVOLENIA TELEFÓNU. vyskúšal som všetko, neviete mi s tým pomôcť? Prosím Telefon iPhone 11 a hodinky 255
Matěj Urbaczkapřed 565 dny
Dobrý den, překontrolujte ještě náhledy aplikací v telefonu, jestli je máte všechny správně nastavené.
Lukaspřed 563 dny
Dakujem pekne v telefone bol problém v hláseniach a zobrazovaní. Ďakujem za nápovedu ???? všetko dobre v novom roku ????
Jaroslavpřed 564 dny, reagovat
Dobrý den, mám telefon Xiaomi 11 Lite 5G a zakoupil jsem hodinky Garmin Venu SQ a nastavuji co jak má být, ale narazil jsem a problém se zprávami. Ať je to oznámení z jakékoliv aplikace např. Messenger, tak se mi zobrazí jen kousek zprávy a nelze v ní listovat a zobrazit celou. Na starém náramku MiBand3 přes Aplikaci ZeepLife mi to šlo. Navíc se mi zdá, že vše má nějakou dlouhou prodlevu ať oznámení či hovor. Práva mám nastavena snad všechna potřebná a náhledy též. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 561 dny
Zdravím, Jaroslave, zkuste hodinky resetovat do základního nastavení, poté znova nastavte a aktualizujte přes Garmin Express přes PC.
Jaroslavpřed 546 dny
Zresetováno, zaktualizováno. Hodinky nějak fungují, ale vše má strašně dlouhé prodlevy. Zprávy ať SMS nebo z aplikací typu messenger, pushover, outlook apod. chodí dlouho a upozornění na hovor buď stihne protistrana dřív položit a nebo už je průběh hovoru než hodinky zareagují.
Milanpřed 562 dny, reagovat
Dobrý den. Prosím o radu. Na Fenix 6 pro solar se mi sice zobrazí oznámení, ale hodinky nevibrují. Vibrace tlačítek fungují. Oboje vibrace (tlačítek i upozornění jsou zvolena). Na vivoactive 4 vše fungovalo OK. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 561 dny
Zdravím Milane, zkusil bych hodinky aktualizovat anebo resetovat do základního nastavení. Pokud máte vše nastavené, jak píšete, mělo by to chodit.:-)
Harrypřed 561 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu v následující věci 1. ráno se hodinky (fénix 6S) opakovaně odpojují a připojují, i když se hodinky ani mobil (iphone 12) nehnou z místa. Dokonce v hodinkách je nastaveno "Nastavení nerušit - zap" 2. Proč se údaje o kvalitě spánku zobrazené na hodinkách nezobrazí, stejně jako jiné informace rovněž na mobilu? Předem děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 560 dny
Zdravím, Harry, je třeba vypnout mód nerušit. Protože po zapnutí tohoto módu hodinky nepřijímají data z telefonu. Co se týče spánku, tak ten je v aplikaci Garmin Connect normálně rozbrazen. Dá se na něho buď dostat přes widget na hlavní obrazovce (pokud nemáte, můžete přidat) anebo přes součty spánku za posledních 7 dní.
Martinpřed 560 dny, reagovat
Dobrý den! Zakoupil jsem hodinky Vivoactive 4S. Na hodinkách mi fungují všechna oznámení z aplikací, kromě SMS. Proběhl jsem všechny zdejší rady a návod a vše jsem nastavil jak má být. Přesto na příchozí SMS hodinky nereagují. Už si nevím rady. Vlastním telefon Iphone 13. Děkuji za odpověď.
Dominik Hokpřed 559 dny
Zdravím, Michale. Když v nastavení telefonu otevřete aplikace Zprávy, máte tam nastavené "Náhledy" na vždy?
Martinpřed 559 dny
Dominik Hok - Náhledy "pouze při odemčení"
Dominik Hokpřed 559 dny
Zdravím, Martine. Nastavte na "Vždy" a mělo by se to začít zobrazovat i na hodinkách. :)
Martinpřed 559 dny
Domink Hok - díky už to funguje. Ještě jeden dotaz. Jaký mají hodinky dosah? Vždy když se vzdálím od telefonu na více než 3 m tak se odpojí. Může to souviset se sílou signálu nebo s daty?
Dominik Hokpřed 558 dny
Zdravím, to je zvláštní. Běžný dosah je 10-15 metrů. Určitě to souvisí s Bluetooth nebo s vypínám aplikace. Nemáte aktivovaný nějaký spořič baterie, který by omezoval aktivitu aplikace Garmin Connect?
Harrypřed 560 dny, reagovat
Matěji děkuji za rychlou odpověď. V odpovědi na můj druhý dotaz se ztrácím resp. nemohu dohledat potřebné informace. Přikládám foto mého nastavení aplikace. P.S. Přeji hodně zdraví a štěstí v novém roce
Dominik Hokpřed 559 dny
Zdravím, Harry. Zhodnocení spánku by se mělo objevit jako samostatný widget ještě nad shrnutím dne. Také byste jej měl najít ve statistikách zdraví. Je ale možné, že hodinky ještě spánek nevyhodnotily, protože hodinky máte krátce a ještě vás "nepoznaly".
Miroslavpřed 558 dny, reagovat
Zdravím, vlastním hodinky Vivoactive4 a nyní telefon Vivo V23 5G. Na hodinkách se mi nezobrazují žádná oznameí z telefonu. Vše povoleno, aplikace běží na pozadí. S předchozím mobilem od Xiaomi nebyly žádné problémy. V nastavení hodinek normálně ukazuje připojeno. Jediné co se mi nezdá, je že nevidím připojení přes Bluetooth v mobilu. Všechny spárovaná zařízení vidím (sluchátka, automobil), ale hodinky nikde. Děkuji za jakoukoliv radu.
Matěj Urbaczkapřed 558 dny
Zdravím, Miroslave, zkuste tedy odpojit hodinky od Garmin Connect, a poté je spárujte přímo přes Bluetooth v telefonu.
Miroslavpřed 558 dny
Odpojeno od GC, spárováno přes BT v telefonu a znovu připojeno přes GC. Hodinky už aspoň vidím připojené přes BT v telefonu, ale oznámení se stále nezobrazují.
Matěj Urbaczkapřed 557 dny
Zdravím, Miroslave, asi bych hodinky resetoval do základního nastavení, aby se obnovily a začal jste nanovo.
Tynapřed 557 dny, reagovat
Dobry den. mam hodinky Armodd roundz 4 a Iphone 13 a casto se mi stava, ze se mi hodinky odpoji od mobilu.aktualizace na pozadi mam zapnute Cim to muze byt ? Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 554 dny
Zdravím, Týno, jelikož hodinky značky Armodd neprodáváme, tak s nimi nemáme zkušenosti a opravdu nevím, čím by to mohlo být. Zkusil bych nejprve hodinky odpárovat, dát do základního nastavení (smazat v telefonu v Bluetooth) a poté znova napárovat.
Kateřinapřed 555 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Fenix 7 a nechodí mi notifikace z whatsapp a messenger. Fungují jen notifilace sms a příchozí hovor. Mám Iphone 11 pro. Vše nastaveno dle návodu. Děkuji za pomoc
Dominik Hokpřed 554 dny
Zdravím a krom náhledů jste zapnula v aplikaci Garmin Connect přístup k těmto aplikacím?
Davidpřed 554 dny, reagovat
Jak mám nastavit na hodinkách GPS furt čekání na GPS
Matěj Urbaczkapřed 553 dny
Zdravím, Davide, jaké máte hodinky a jak dlouho přibližně čekáte na GPS?
Davidpřed 553 dny, reagovat
Germin venu 2 čekám už tak 14 dnů a furt napsané čekáme na GPS
Matěj Urbaczkapřed 553 dny
Davide, zkuste překontrolovat nastavení GPS a přepnětě na nejpřesnější měření, čili GLONASS + GPS anebo Galileo + GPS. Při hledání satelitů je třeba být venku, nejlépe co nejdál od budov a stromů. Ale GPS by se měla načíst max. do minuty od spuštění aktivity venku.
Davidpřed 552 dny, reagovat
Dobrý den mám telefon vivo x80 lite ze začátku mě všechny SMS všechna oznámení chodila a zničeho nic přestalo . A teď mě i nejde když otočím zápěstí že se rozsvítí hodinky ????????a jinak hodinky jsou germin venu 2
Matěj Urbaczkapřed 551 dny
Zdravím, Davide, hodinky uveďte do základního nastavení, odpárujte z Bluetooth v telefonu a znova zase napárujte zpět.
Davidpřed 551 dny, reagovat
To jsem udělal ale displej u hodinek furt nesvítí když pohnu rukou ????
Davidpřed 551 dny, reagovat
Ale při běhání se displej rozsvítí.ale při normální používání ne
Matěj Urbaczkapřed 551 dny
Překontrolujte tedy nastavení displeje v menu - systém - displej.
Monikapřed 550 dny, reagovat
Dobrý den kde najdu connect jestli je odemčen když je mobil nepoužívaný
Matěj Urbaczkapřed 547 dny
Zdravím, Moniko, tohle nastavení musíte zkontrolovat v telefonu v nastavení aplikace Garmin Connect.
Jiripřed 550 dny, reagovat
Hezky den. Vlastnim Garminy Fenix3 HR. Presel jsem na novy, dalsi, telefon s Androidem a tak nejak jsem aplikaci Garmin Connect nastavil. Na hodinky mi chodi notifikace sms, hovory a podobne. Za Boha vsak netusim, jak mam nastavit notifikace Viberu a Whatsappu. Mate nejaky lek? Diky za info
Dominik Hokpřed 547 dny
Zdravím, Jiří. A v nastavení aplikace Garmin Connect v části oznámení, kde máte možnost navolit aplikace, máte zakliknuté požadované aplikace?
Jiripřed 547 dny
Ano. V app jsem zkousel zaskrtnout jednak "Vse", druhak jen "Vyber app". Ani jedna varianta nezabrala. A to i po restartu obou zarizeni.
Dominik Hokpřed 546 dny
Zdravím, Jiří. Garmin teď má obecně nějaký problém. Pravděpodobně to bude chyba softwaru. Zkuste vydržet nějakou dobu, snad Garmin vydá aktualizaci.
Jiripřed 546 dny, reagovat
OK. Zvlastni je, ze na starem tlfnu fungoval Whatsapp a nefungoval Viber. Prestoze byly obe app povoleny. Obcas se mi jeste na novem stroji stava, ze kdyz otevru treba CT24 app, prerusi se BT spojeni????. Je to kouzelny svet...
Dominik Hokpřed 545 dny
Zdravím, Jiří. Vím, že teď s tím má problém docela dost lidí. Podle mě to je problém softwaru Garminu a věřím, že to brzy napraví.
Marcelapřed 545 dny, reagovat
Dobrý den, zakoupila jsem si Garmin Fenix 6X Pro a mám telefon IPhone 7, ale nefunguje mi oznámení sms. Jinak ostatní oznámení fungují messenger, WhatsApp, příchozí hovor... Prosím o radu. Děkuji hezký den
Dominik Hokpřed 545 dny
Dobrý den, Marcelo. V nastavení telefonu otevřete nastavení aplikace "Zprávy" a v sekci oznámení zkontrolujete, jestli "Náhledy" máte nastavené na "Vždy".
Marcelapřed 545 dny
Dominiku děkuji, tak tam přesně byl ten problém. Už funguje, děkuji moc.Hezký den
Mariepřed 541 dny, reagovat
Dobrý den, mám Garmin Forerunner 255music a hodinky se často odpojují a připojují, i když jsou v dosahu. V nastavení vše povoleno. Čím to může být?
Matěj Urbaczkapřed 540 dny
Zdravím, Marie, zkuste hodinky aktualizovat v Garmin Express. Mělo by to pomoct.
Martinpřed 539 dny
Dobrý, den. Jsem na tom stejně. Psal jsem to sem již v prosinci a i přes to, že jsem vše aktualizoval, tak se to nevyřešilo. Problém nejvíce pozoruji, když spouštím nebo nastavuji aktivitu. Kdyby jste zjistila, kde je problém, budu velice vděčný za radu.
Jan.slansky91@gmail.compřed 540 dny, reagovat
Dobrý den, Na hodinkách Quatix7 mi chodí upozornění na vše kromě IMessage. Zkoušel jsem vše a stále nic. Mate na to nějakou radu?
Dominik Hokpřed 539 dny
Zdravím, Jane. Máte pro iMessage nastavené Náhledy na "Vždy" přímo v nastavení iPhonu? O pár komentářů výše píšu návod, jak na to.
Zdeněkpřed 539 dny, reagovat
Dobrý den, já použil na odpojování hodinek od telefonu uzamčení aplikace na pozadí. tzn. 1. spustit na mobilu aplikaci garmin connect 2. zmáčknout čtvereček 3. poržet palec na garmin connect 4. zmáčknout zámeček Aplikace potom zůstává pořád spuštěná na pozadí a hodinky se neodpojují a notifikace fungují. Snad jsem pomohl Ahoj
Mariepřed 528 dny
To jsem zkusila a nezabralo:/
Martinpřed 526 dny
Mě se odpojují, i když mám aplikaci v telefonu otevřenou, tím myslím normálně s ní pracuji. Na hodinkách zmačknu akční tlačítko pro nastavení běhu a během chvilky se odpojí. V aplikaci je vidět, jak jsou odpojené. Během pár vteřin se zase připojí. A takto se to opakuje, dokud hodinky od telefonu neodpojím. Když nemám zapnutou aktivitu, tak se mi to stane spíše výjimečně.
rh1980před 538 dny, reagovat
Dobrý den, mám krátce hodinky Garmin Fenix 6X Pro a zjistil jsem, že se mi skoro každou noc odpojí od tefonu (iPhone SE 2020). Když chci hodinky znovu připojit, aby chodily notifikace, musím do nastavení bluetooth a hodinky spárovat ručně, nebo přes Connect hodinky znovu spojit. Ještě pro upřesnění, hodinky leží přes noc na nočním stolku. Jelikož mám hodinky krátce, tak nevím jestli to dělá od koupě, nebo od nějaké aktualizace. Děkuji za reakci.
Dominik Hokpřed 538 dny
Zdravím, já osobně bych zkontroloval, jestli máte povolené aktualizace na pozadí. Otevřete nastavení telefonu a poté otevřete nastavení aplikaci Garmin Connect. Pokud to bude přetrvávat, dal bych hodinky do továrního nastavení a spároval znova.
rh1980před 538 dny, reagovat
Díky za odpověď. Aktualizace na pozadí mám povolené. Zkusím tedy tovární nastavení.
Martin90před 538 dny, reagovat
Dobrý den.Plánuji zakoupit hodinky Garmin venu 2 nebo 2 plus.Jenom by mě zajímalo když je propojim s telefonem budou ukazovat i notifikace z Livesportu? Je to jedna z hlavních notifikaci co mi jde furt na tel. Tak by mě zajímalo jestli to bude vidět i na hodinkách.Dekuji za odpověď ????
Filip Debrecenyipřed 537 dny
Dobrý den Martine :) V případě, že aplikaci povolíte zobrazovat oznámení, neměl by to být problém :)
Martin90před 537 dny, reagovat
Dobré ráno Filipe ???? Mockrát děkuji za odpověď ???? Ani nevíte jakou jste mi udělal teď radost.Teď už se jenom rozhodnout které hodinky ???? Děkuji ????
Radekpřed 532 dny, reagovat
Dobrý den, mam GV4. V IC mám nastaveny metry, v hodinkách jsou pořád míle. Poradíte kde nastavit metry?
Dominik Hokpřed 531 dny
Zdravím, v nastavení dejte Systém → Formát → Jednotky. :)
Makypřed 530 dny, reagovat
Dobrý den, mám vivoactiv3 a nechodí mi žádné oznámení v aplikaci i v telefonu mám vše povolené a prostě nic. Mám huawei nova3i
Matěj Urbaczkapřed 529 dny
Zdravím, máte taky povoleno v nastavení telefonu, ať běží aplikace na pozadí?
Denisapřed 529 dny, reagovat
Dobry den, mam hodinky venu 2s, ze začátku se zprava ukazovala celá a mohla jsem ji přečíst. Byla přes cely displej. Ale teď se mi zobrazí jen nahoře hodinek kdo mi napsal ale ne zprava, a musím na to kliknout aby se mi zobrazila. Budu ráda za radu. Děkuji
Dominik Hokpřed 529 dny
Zdravím, pokud vím, tak toto se nedá nastavit. Možná nějaká nová aktualizace od Garminu.
Denisapřed 529 dny, reagovat
Včera se mi to ještě zobrazovalo tak jaktoze to nejde už?
Dominik Hokpřed 529 dny
Dobrý den ještě jednou, aktualizace probíhají automaticky. Mohlo se tedy stát, že aktualizace proběhla včera.
Veronika Plešmídovápřed 529 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu, mám hodinky Garmin venun 2 plus. Jakmile odešlu odpověď na zprávu přes hodinky, vybraná odpověď přijde dotyčnému několikrát. Jak je to možné? Děkuji za radu Plešmídová
Matěj Urbaczkapřed 528 dny
Zdravím, Veroniko, zkusil bych hodinky aktualizovat přes Garmin Express. S tímto problémem se teď bohužel potýká více lidí.:-(
Jan Škarkapřed 519 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Venu 2S a mobil Xiaomi Redmi Note 9. Všechno je nastavené, ale hodinky se často odpojují od bluetooth. I když mám telefon u sebe. Nebo spustím nějakou aplikaci, tak se taky odpojí. Můžete mi poradit, jak to nastavit, aby se hodinky neodpojovaly? Děkuji.
Dominik Hokpřed 519 dny
Dobrý den, zkontrolujte povolení, jestli aplikace může fungovat na pozadí. Pokud to máte povolené, zkontrolujte ještě spořič baterie, jestli neomezuje fungovaní aplikace.
Jan Škarkapřed 519 dny
Dobrý den, to všechno mám povolené.
Dominik Hokpřed 518 dny
Zdravím, podle mě to opravdu bude to nastavení baterie. Pro každý telefon se to trochu liší, tak vás nemůžu úplně přesně navést, ale většinu času je tam něco jako správa napájení "automaticky" u nastavení konkrétní aplikace. A vy musíte nastavit, aby spořič baterie žádným způsobem neovlivňoval fungování aplikace Garmin Connect. Popravdě to asi nemůže být už žádná jiná věc.
Jan Škarkapřed 518 dny, reagovat
Děkuji za odpověď, ale myslím, že mám nastaveno všechno, co jsem měl nastavit. V příloze posílám snímky obrazovky z jednotlivých nastavení. Kdyby vás ještě něco napadlo, budu rád, když mi dáte vědět. Děkuji.
Jan Škarkapřed 518 dny, reagovat
Ještě další snímky obrazovky ????
Jan Škarkapřed 517 dny, reagovat
Dneska se mi aktualizoval software na hodinkách a vypadá to, že připojení je stabilní ????
Jakubpřed 515 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Vivoactiv 4 a telefon Huawei Mate 10 lite a nezobrazují se mi upozornění na volání a sms. Mám nastaveno podle Vašeho návodu - oprávnění přímo v hodinkách, menu - telefon - chytrá oznámení - stav zapnuto - během aktivity - zobrazit vše - Ne během aktivity - zobrazit vše. Aplikaci Garmin Connect povolenou v mobilu na pozadí, přístupy schválené, ale přesto se mi nezobrazí upozornění na hovor ani SMS. Jak problém vyřešit? Děkuji za odpověd.
Dominik Hokpřed 515 dny
Zdravím, zkuste ještě zkontrolovat spoříč baterie, jestli nějak neomezuje fungování aplikace Garmin Connect v pozadí.
Michaelpřed 515 dny, reagovat
Dobrý den. Mám nově už několikáté hodinky garmin. Nyní Forerunner 255. Jak na nich zpětně přečíst příchozí zprávu? Zprávy přijdou normálně, jak sms, tak např whatsapp. Do 30 sekund si je mohu přečíst a prolistovat, ale po tomto čase už nejsem schopen najít jak tyto zprávy přečíst. Zůstane jen ikona s číslem nepřečtených správ na displeji. Děkuji.M.
Dominik Hokpřed 515 dny
Zdravím, v menu dole klikněte na "Upravit widgety", poté úplně dole "Přidat widgety" a přidejte widget "Oznámení". Tam poté veškerá oznámení najdete.
Michaelpřed 515 dny
Děkuji, užje to v pořádku.
Pepapřed 513 dny, reagovat
Dobrý den, má kamarádka má hodinky Fenix 7S solar sapphire a hrudní pás HRM Pro (telefon Iphone), já mám to samé jen mám Samsung. Bohužel u ní se absolutně nezobrazují všechny notifikace - zobrazují se nově výkon, ale třeba oscilace vůbec a doba kontaktu se zemí a vyváženost, také ne. Zkoušeli jsme nastavit, co jde a stále nic. Čili polovinu hodnot, které by tyto hodinky a pás měli zobrazovat, tak se po běžecké aktivitě nezobrazují. Přitom po doběhnutí se v aplikaci načte výsledek běhu, kde je dole i připojen hrudní pás i hodinky, ale ve výsledcích - notifikaci, se oscilace na grafu společně s dobou kontaktu se zemí, neukazuje. Posílám obrázky, vše nahrát nejde, ale jak píšu watty tam jsou nově, ale oscilace a doba kon.se zemí ne....Děkuji za radu.
Matěj Urbaczkapřed 512 dny
Zdravím, Pepo, ukazují se vaší kamarádce tyto hodnoty přimo v hodinkách když běží? Zkuste si nejdříve nastavit tato datová pole pokud nejsou.
Pepapřed 512 dny, reagovat
Matěj Urbaczka......dobrý den, zjistím, tedy pokud myslíte, zda se jí ukazují na hodinkách hodnoty - oscilace atd. Pokud by se na hodinkách taktéž neukazovali, musí je nastavit či potvrdit v hodinkách? Myslel jsem, že vše se nastavuje v telefonu v apce.
Matěj Urbaczkapřed 511 dny
Zdravím, Pepo, ano, myslím v hodinkách. Zkuste se mrknout jestli tam je přislušné datové pole. Pokud není, přidejte obrazovku s dynamikou běhu a po tréninku mrkněte, jesti dynamika nepřibyla i tam.
Michalpřed 510 dny, reagovat
Dobrý den, vlastním hodinky Garmin Instinct a při přichozím upozornění brní jak o život. Myslel jsem, že je to normální, avšak kamarád co je má též mě vyvedl z omylu. Brní opravdu hlasitě, až nehezky (chrčí). Setkali jste se někdy s něčím podobným popř. jak problém řešit. Děkuji za odpověď.:)
Filip Debrecenyipřed 510 dny
Dobrý den Michale, zkusil bych hodinky restartovat, případně úplně provést továrním nastavení.
Jožkapřed 498 dny, reagovat
Dobrý den, přestala se mi zobrazovat notifikace hrudního pásu HRM Pro + v aplikaci Garmin connect. Nezobrazuje se mi ani délka kroku, ani oscilace, dříve se vše zobrazovalo a nyní pár dnů, co se mi u kativity zobrazí pouze připojené hodinky Fénix 7 Solar, ale hrudní pás jakož to připojené snímače se mi v aplikaci pod ukončeným během, přestal zobrazovat. Baterii jsem vyměnil v hrudním pásu, aktualizace vše ok, ale když dám v hodinkách snímače a příslušenství - tak tam HRM nevidím a když zvolím v hodinkách přidat novou položku, vyhledat všechny snímače, tak mi to napíše - nebyly nalezeny žádné snímače. Děkuji za info.
Dominik Hokpřed 498 dny
Zdravím, Jožko. Zkusil bych snímač úplně odstranit a spárovat znova (pás musí být nasazený). Pokud to nepomůže, zkusil bych ještě vyměnit baterii. Tato může být třeba vadná.
Patrikpřed 469 dny, reagovat
Dobrý den, zobrazují se na hodinkách Garmin vívoactive 4 kompletní zprávy z messengeru nebo jen prvních pár slov? Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 469 dny
Zdravím, Patriku, zobrazují se kompletní zprávy.:-)
Kryštofpřed 462 dny, reagovat
Dobrý den, mám Fenix 6x pro sapphire upozornění má strašnou prodlevu cca 20sekund i na hovor což už většinou volající položí než mě hodinky upozorní. Telefony Xiaomi redmi t9 a redmi C10 oba stejný problém.
Dominik Hokpřed 461 dny
Zdravím, Kryštofe. Nezkoušel jste hodinky napárovat na jiný telefon než Redmi? Možná bude problém s kompatibilitou se Xiaomi.
Kryštofpřed 461 dny, reagovat
Dobrý den, nezkoušel ale je pravda že bývalý majitel s tím problém neměl (telefon iPhone). Zkusím na jiný tel pokud bude možnost. Děkuji za odpověď
Milošpřed 442 dny, reagovat
Dobrý den. Mám hodinky EPIX 2 a když někdo volá, nejsem schopen pomocí hodinek ztišit zvonění telefonu, mohu hovor pouze přijmout, odmítnout nebo odmítnout se zprávou. Umožňují hodinky vypnutí zvonění a vibrace telefonu bez nutnosti volání "típnout"? A ještě jeden dotaz - když si notifikaci hovoru nebo zprávy nepřečtu, tak za 30 vteřin zmizí, ale nikde na displeji nepoznám, že jsem nějakou notifikaci zmeškal. Dá se to někde nastavit? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 441 dny
Zdravím, Miloši, bohužel Garmin neumí hovor ztišit a je to jedna z mála věcí, která nás štve všechny.:-) Co se týče té druhé věci, tak notifikace pak najdete přímo ve widgetu oznámení a také si můžete nastavit v některých číselnících obálku, která značí oznámení, co jste si ještě nepřečetl.
Milošpřed 441 dny
Děkuji za rychlou odpověď, i když mě moc nepotěšila... Možnost ztišit pomocí hodinek mobil mi přijde jako úplně základní funkce chytrých hodinek... Měl bych ještě jeden dotaz - dá se alespoň nastavit, že při volání hodinky zavibrují více než 2x, jako je tomu u dalších upozornění? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 440 dny
Zdravím, Miloši, upřímně, je to další znepokojující zpráva. Hodinky prozatím vibrují jen 2x. Garmin se to snažil v jedné aktualizaci upravit na vibrování po celou dobu, ale pak to zase z nějakého neznámého dúvodu vrátil.:-(
Danielpřed 441 dny, reagovat
Dobrý den, omylem jsem u jedné notifikace zvolil možnost "Blokovat aplikaci" a již mi nechodí notifikace z této aplikace. Kde mohu tuto volbu vrátit? Fenix 6X
Dominik Hokpřed 441 dny
Zdravím, Danieli. V aplikaci Garmin Connect byste v nastavení v části "Oznámení" měl povolit danou aplikaci, aby to opět fungovalo.
Zdeňkapřed 433 dny, reagovat
Dobrý den,nějak se mi povedlo při nastavování jiné věci,si změnit vzhled příchozí zprávy. Dřív mi přisla hned zpráva,kterou jsem si mohla hned přečíst, Teď mi příjde na hodinky jen ikonka/obálka se jménem,kdo zprávu posílá a musím ji tlačítkem otevřít. Mám Fenix 6S.Dá se to prosím vrátit někde zpět? Děkuji
Dominik Hokpřed 433 dny
Dobrý den, napadá mě jen, jestli jste si v nastavení upozornění (v hodinkách) nenastavila soukromí.
Zdeňkapřed 433 dny
Ano,bylo to ono.Ted mi sice taky příjde obálka/ikonka,ale hned se otevře zpráva. Moc děkuji za pomoc
Jakubpřed 423 dny, reagovat
Dobrý den, potřeboval bych poradit jestli jde nějak vypnout upozornění aplikací na hodinkách Garmin Instinct 2 Solar, když je telefon zapnutý? Chci, aby mi notifikace chodili na hodinky jen když bude telefon vypnutý, teda pokud to nějak jde :D. Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 421 dny
Zdravím, Jakube, tohle se nastavuje v nastavení telefonu v nastavení aplikací, kdy to má každý telefon a operační systém trošku jinak. Ale hledejte tam.:-)
Jarkapřed 423 dny, reagovat
Garmin Venu 2.+ tel Samsung Galaxy S22 Ultra. Mám problém, když mě někdo volá, žádné oznámení na ⌚ ani zmeškaný hovor... Ostatní upozornění zprávy, Messenger, email, atd. tak to je vše ok. Doufám, že nevadí že mám e-snim. Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 421 dny
Zdravím, Jarko, koukala jste do nastavení v telefonu, zda máte povolena všechna oprávnění?
Jarkapřed 421 dny
Už mám vyřešeno
Jarkapřed 421 dny
Bylo to nastavení baterky, měla jsem bez omezeni a musela jsem omezit.
Janpřed 422 dny, reagovat
Garmin venu 2S , pri prichozim hovoru pouze 2x zavybruji, potreboval bych poradit, jak nastavit delsi vybraci nebo i vyzvaneni.
Matěj Urbaczkapřed 421 dny
Zdravím, Jane, bohužel Garmin je takto nastavený u všech modelů, že vibruje jen 2x. Zvuk můžete nastavit v nastavení hodinek, kdy Vám hodinky ještě pípnou.
Lukášpřed 419 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Fenix 7X a mám problém, že mi nechodí žádné upozornění z telefonu. Dříve jsem tuto možnost sám vypnul, ale nyní ji potřebuji obnovit a přes všechna povolení, které jsem učinil, tak oznámení stále nechodí. Nevím tedy, jestli jsem něco přehlédl či nikoli, ale vámi popsaný návod výše jsem zkoušel a vše je jak podle vás a stále nic, nevěděli byste prosím, co s tím? Děkuji
Dominik Hokpřed 418 dny
Zdravím, a povolil jste možnost chytrých oznámení přímo v nastavení hodinek?
Lukášpřed 418 dny
Dobrý den, ano, vše jsem měl povolené. Již jsem problém vyřešil, bylo to v propojení Bluetooth, kde jsem neměl povolené “Sdílet systémová oznámení”, taková varianta mě absolutně nenapadla. Ale děkuji za Váš čas a snahu
Annapřed 398 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu hodinky solar instinct 2 a iPhone 13pro. Na hodinkách se nezobrazuje informace o příchozím e-mailu. Nikde jsem v nastavení nenašla. Děkuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 397 dny
Zdravím, Anno, je třeba nastavit přímo u emailové aplikace bannery a styly banneru na trvalé.
Honzapřed 392 dny, reagovat
Zdravím chtěl bych se zeptat přítelkyně má Garmin venu 2s a pořad se ji odpojuje telefon 2-3 dny to funguje bez problému a pak zas vše přestane fungovat nevyskytují jí hovory oznámení ani sms nic telefon má VIVO V23 5G ?
Dominik Hokpřed 391 dny
Zdravím, pravděpodobně bude problém v tom, že se vypíná aplikace Garmin Connect na pozadí. Zkontrolujte práva aplikace a spořič baterie, jestli náhodou neomezuje funkčnost aplikace Garmin Connect.
Honzapřed 391 dny, reagovat
Děkuji za odpověď a zkusim
Honzapřed 391 dny, reagovat
Dobrý den, špatně jsem popsal chybu. Telefon je pripojeny, ale nezobrazuji se notifikace. Dle nastavení je vše povolené, fungovalo to skvele a najednou se nic nezobrazí. Například vyhledání telefonu funguje vyborne. Mockrát předem děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 390 dny
Zdravím, Honzo, v tomto případě bych zkusil ještě prolézt hlubší nastavení oznámení. Ne jen v aplikaci Garmin Connect, ale i v systémovém nastavení telefonu. Je možné, že někde není povolené dostatečné oprávnění.
Veronikapřed 369 dny, reagovat
Dobrý den, jako mnoho jiných mám problém se spárováním Garmin (Venu 2 Plus) a telefonu (Xiaomi Redmi7). Oba spolu běží jen v momentě, kdy otevřu aplikaci Connect. Jakmile z ní vyjedu, hodinky se po určité době odpojí. Pročítala jsem komentáře na zdejším fóru i jinde, a snad všechny postupy jsem vyzkoušela. Hodinky mají v telefonu povolené vše, co jen jde. Netuším, kde je problém. Mohli byste mi poradit, prosím?
Matěj Urbaczkapřed 368 dny
Zdravím, Veroniko, jestli je problém v tomto, tak je to o povolení aplikace běžet na pozadí a o zrušení UI v Xiaomi, kdy sám tu aplikaci vypíná za šetřením baterie. Takže se prvně mrkněte v nastavení aplikace, jestli máte puštěnou aplikaci na pozadí a bat ve správci baterie, jestli systém Connect sám nevypíná za důvodem šetření baterie.
Rudapřed 369 dny, reagovat
Dobrý den, koupil jsem si hodinky Garmin venu sq2 a na hodinkách se mi nezobrazuje volající ani příchozí SMS. V nastavení v aplikaci je to povolené. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 368 dny
Zdravím, Rudo, máte opravdu povolena všechna nastavení u aplikace v telefonu? Podívejte se, prosím, taky do nastavení v hodinek, jestli máte povoleno, že Vám zprávy mohou přijít.
Jaromír Horáčekpřed 364 dny, reagovat
Dobrý den, koupil jsem si hodinky Garmin Fénix 7X a omylem jsem si bloknul oznámení o počasí. Kde bych to mohl odblokovat? Mám telefon s Androidem. Předem děkuji za odpověď. Horáček
Dominik Hokpřed 364 dny
Zdravím, Jaromíre. Co přesně myslíte oznámením o počasí? Moc teď nevím o jaké funkci se bavíme.
Jarda Horáčekpřed 364 dny
no jak máte oznamení o zpravách na messengeru atd.tak mě tam chodí i zprávy o počasí nebo spíše chodily a teď byla možnost tuto zprávu blokovat nebo tak nějak a teď bych tyto zprávy potřeboval odblokovat.Chodilo to jako oznamení.
Jarda Horáčekpřed 364 dny, reagovat
Nebo jinak.Kde najdu blokované oznamení v Conectu?
Dominik Hokpřed 364 dny
Tím pádem tedy běžte do nastavení aplikace Garmin Connect → Oznámení → a zde můžete navolit aplikace, které jsou povolené, aby se vám jejich notifikace zobrazovaly na hodinkách.
Tomáš Hradilpřed 354 dny, reagovat
Dobrý den, žena má Fenix 6s, telefon Vivo v23 5g, hodinky jsou spárované, ale nechodí notifikace kromě hovorů a sms, všechny další požadované aplikace jsou povoleny, ale notifikace nechodí. Děkuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 351 dny
Zdravím, Tomáši, zkusil bych mrknout přímo do nastavení aplikací anebo do nastavení telefonu, jestli je Garmin povolen na pozadí teleofnu. Taky je bohužel fakt, že telefony Vívo mají nadstavbu nad Android systém a přímo ta nadstavba může působit trable Garminu.:-(
Martinpřed 349 dny, reagovat
Dobrý deň, mám nové Fenix 7 (pripojené v iphone 13) a potreboval by som poradiť. Je prosím možné vypnúť upozornenia len pre niektoré app (napr. messenger, facebook) s tým, že na telefóne budú stále zapnuté? (vyššie uvedený postup: "nastavení aplikace Garmin Connect → Oznámení" sa mi nepodarilo aplikovať - nemám možnosť výberu konkrétnych aplikácií). Je prosím možné vypnúť akékoľvek upozornenia na hodinkách ked práve pracujem na telefóne a upozornenia vidím v reálnom čase tam? Je otravné keď na telefone vidím, že som povedzme dostal nový mail a k tomu mi ešte zavibrujú hodinky. Moc ďakujem za pomoc.
Dominik Hokpřed 349 dny
Zdravím, Martine. To se bohužel v kombinaci s iOS nedá. Všechno, co se zobrazuje na telefonu, se zobrazí i na hodinkách.
Marekpřed 348 dny, reagovat
Dobrý deň, mám hodinky garmin epix pro a Samsung galaxy S21. Kompletne všetko spárované, povolené, aktualizované a stále mi nechodia žiadne oznámenia... Ani hovory, ani SMS, pritom mám všetko pozapínané. Skúšal som aj obnoviť nastavenia a všetko urobiť opakovane no nepomohlo.
Matěj Urbaczkapřed 347 dny
Zdravím, Marku, ujistěte se, že máte spuštěnou aplikaci na pozadí telefonu a ujistěte se, že máte spuštěné notifikace i přímo v hodinkách v menu.
Ľudmilapřed 336 dny, reagovat
Dobrý den, dnes mi najednou přestali chodit / zobrazovat se jakékoliv notifikace na hodinkách Venu Sq, i když doteď chodilo vše bez problému a nic jsem nepřenastavovala ani na hodinkách ani v telefonu. Jenom jsem stáhla nějakou aktualizaci software, může to být tím? Je možné aktualizaci nějakým způsobem vymazat? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 335 dny
Zdravím, spíše bych se podíval na to nastavení, jestli máte v telefonu puštěnou aplikaci na pozadí, jestli máte povoleny všechny atributy a jestli i v hodinkách máte vše správně nastaveno. Aktualizace mohla změnit nastavení.
Ľudmilapřed 330 dny
Samozřejmě, všechno jsem zkontrolovala, všechno povolené a stejně to nefungovalo tak jsem zkusila obnovení hodinek bez vymazání hudby a teď už mi nejdou ani spárovat s mobilem :( mám iphone 12 mini a s párováním nikdy nebyl problém, co teď s tím?
Matěj Urbaczkapřed 329 dny
Zdravím, hodinky odeberte z Bluetooth v nastavení telefonu. Čili nastavení - Bluetooth - zařízení - ignorovat. Poté proveďte znova spárování hodinek.
Ľudmilapřed 329 dny
To jsem samozřejmě udělala a stejně mi to nechtělo spárovat. Tak jsem reserovala hodinky komplet do tovarniho nastaveni, vymazala obě aplikace z mobilu (Connect i IQ) i bluetooth a všechno nainstalovala a spárovala nanovo a voilá… najednou mi zas chodí i veškeré notifikace :D proces trochu zdlouhavý ale naštěstí pomoh
Mirapřed 324 dny, reagovat
Dobrý den,stále dokola se tu řeší ,že se nezobrazují zprávy v hodinkách,mám garmin 6x pro a moje žena Venu 2, oba používáme telefony se systémem iOS. Já mám cca 2 roky a dřív mi chodila všechna oznámení ,vypnul jsem ne během aktivity a během aktivity měl zapnuté pouze hovory a už to neřešil. Žena si koupila hodinky před týdnem a ja zjistil ,že se sms nezobrazují,vše je nastavené,správně ,tak jsem zkusil zapnout u svých hodinek vše jak během aktivity tak ne během aktivity a vidím pouze oznámení z e-mailu a hovory, sms se nezobrazují jako notifikace vůbec. Chtěl jsem se zeptat zda není problém s tím, ze máme iOS,protože po kontrole v android vše jde. Pro mě to není nějaká důležitá věc,protože mě oznámení otravují a hodinky užívám k čemu jsou určené,ale manželka občas ta oznameni potřebuje vidět kvůli synovi,když zrovna v práci nemůže kouknout na telefon tak vidí ,ze ji přišla správa a ví tak,že může reagovat později. Dík za odpověď a případnou radu,Míra.
Matěj Urbaczkapřed 323 dny
Zdravím, Míro, zkuste překontrolovat v telefonu v nastavení iOS, aplikaci Garmin Connect - oznámení - náhledy a bannery. Vlastně vše povolte.:-)
Mirapřed 323 dny, reagovat
Zdravím Matěji,vše bylo zapnuto,mě chodí oznámení z mailu,YouTube, Twitteru,volání,oznámení z kalendáře, ale sms ne, manželce se zobrazuje pouze volání na Venu 2.
Matěj Urbaczkapřed 323 dny
Zdravím, měly by chodit úplně stejné oznamení. Ještě můžete zkontrolovat přimo nastavení určitých aplikací, jestli jsou v telefonu povoleny oznámení u těchto aplikací.
Petrpřed 322 dny, reagovat
Dobrý den mám hodinky Phoenix Saphire 6 a chodí mě sms zpravy, email, hovory vidim jak telefon tak i přes Whatsap ale sms zpravy od Whatsapu nevidím ani me neprijde oznámení v telefonu mám vše povolené Samsung 21 ultra. Nevíte kde by mohl být problém? Samozřejmě jsem vše restartoval. Uz to jede. Diky
Radimpřed 235 dny, reagovat
Dobrý den mám hodinky vívoactive 5 chtěl bych se zeptat proč mi nechodí zprávy od konkrétních lidí např v WhatsApp mi přijde zpráva od někoho i obrázek k zobrazení také že můžu normálně odpovědět ale u někoho mi jen přijde zpráva a nemůžu odpovědět ani se mi nezobrazí fotka a u někoho zas nic mi nepřijde . Mám vše povoleno co je potřeba. Předem děkuji za pomoc :⁠-⁠)
Matěj Urbaczkapřed 235 dny
Zdravím, Radime. Vypadá to, že to bude vnitřním nastavením WhatsAppu. Nemáte některé chaty dané jako "mizejicí" atp.?
Radimpřed 234 dny, reagovat
Právě že chaty nejsou ani jeden upravení jsou v základním nastavení .
Václavpřed 228 dny, reagovat
Uz se mi na hodinkach nezobrazuji ani prichozi hovory. A to aniz bych nejak zasahoval do nastaveni.
Dominik Hokpřed 228 dny
Zdravím, Václave. Nastavte prosím povolení aplikaci, aby mohla fungovat i na pozadí. Zkratku k tomuto nastavení najdete i v aplikaci Garmin Connect, a to v jejím nastavení pod části "Oprávnění pro telefon".
Pavel Štruncpřed 209 dny, reagovat
Dobrý den, Kopil js ženě garmin venu 2 sq, ale bohužel se mi hodinky stále odpojuji a vždy se mi připojí když otevřu aplikaci garmin conect Nevěděl by jste prosím co s tím Moc děkuji
Matěj Urbaczkapřed 208 dny
Zdravím, Pavle, je zapotřebí nastavit aplikaci v telefonu, ať běží stále zapnutá na pozadí.
Pavel Štruncpřed 208 dny, reagovat
Dobrý den, děkuji, právě že jsem zkoušel snad už vše, aplikace garmin mají všechna povolení a stále mi to nejde
Matěj Urbaczkapřed 207 dny
Zdravím, Pavle. Jestli jste už opravdu zkusil vše, tak Vám na dálku nemám jak pomoct. Zkuste, prosím, vyhledat pomoc u obchodníka, kde jste hodinky zakoupil anebo se stavte k nám.
Andrejpřed 205 dny, reagovat
Dobrý deň, mám hodinky garmin tactix 7 amoled a telefón Samsung s23 s androidom. Chcem sa opýtať prečo mi nezobrazuje fotku v upozorneniach, aj keď mam najnovšiu aktualizáciu, aj povolenia zapnuté. Príkladmi aj fotky. Ďakujem
Matěj Urbaczkapřed 196 dny
Zdravím, Andreji. Hodinky mám teď připojeny k iPhonu, ale dneska večer je zkusím připojit k Samsungu a uvidíme, jestli mi fotky budou fungovat.
Míšapřed 199 dny, reagovat
Dobrý den, jak lze prosím na Garmin Venu 3S nastavit info o příchozím emailu? Sms i ostatni chodí v pořádku, jen ty emaily mi nechodí. Moc děkuji
Matěj Urbaczkapřed 196 dny
Zdravím, Míšo. Překontrolujte nastavení v telefonu, jestli máte pro email aktivní notifikace. Buďto v nastavení v Garmin Connect anebo přímo v nastavení v telefonu.
Tomášpřed 169 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Mám hodinky garmin venu 2 plus a když je připojím k volání, tak při příchozím hovoru se po nějaké době hovor sám odmítne a nezobrazí se upozornění nepřijatého hovoru. Prosím o radu, děkuji moc
Matěj Urbaczkapřed 168 dny
Dobrý den, Tomáši. Ověřil bych kompatibilitu telefonu s hodinkami a popřípadě bych hodinky uvedl do továrního nastavení a znova spároval.
Luckapřed 164 dny, reagovat
Dobrý den. Mám hodinky Garmin vivoactive 5 a chtěla bych se zeptat, jak nastavit automatickou synchronizaci s mobilem. Každý den několikrát mi vyskočí na telefonu požadavek na synchronizaci, který dokud nerozkliknu, tak na hodinky nechodí žádné upozornění. Je nějaká možnost, jak tomu předejít? Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den.
Dominik Hokpřed 162 dny
Zdravím, Lucko. Typ synchronizace o které hovoříte je u aplikace Garmin Connect přednastavená. Myslím, že spíše bude problém v telefonu – má aplikace Garmin Connect oprávnění pro fungování v pozadí? Neomezuje její funkčnost nějaký spořič baterie?
Evapřed 155 dny, reagovat
Dobrý deň, funguje už prosím volanie cez hodinky venu 2 plus s mobilom xiaomi redmi note 8 pro, ako oznámenia o hovoroch a správy? Odporúčate tieto hodinky s týmto mobilom? Ďakujem
Dominik Hokpřed 154 dny
Zdravím, Evo. Bohužel, tento model je stále součástí seznamu nekompatibilních zařízení.
Michalpřed 154 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky garmin instinct 2x solar, mám všude povolené zvuky oznámení,ale když mi někdo volá,tak to trvá kolem 15s než začnou hodinky reagovat, stejné je to u zpráv... Děkuji za radu.
Dominik Hokpřed 152 dny
Zdravím, Michale. Možná omezuje funkčnost aplikace Garmin Connect váš telefon. Máte nastavená oprávnění pro fungování v pozadí a zrušené, aby spořič omezoval funkčnost této aplikace? To najdete v nastavení baterie.
Martinpřed 150 dny, reagovat
Dobry den, zakoupil jsem u Vas garmin hodinky Venu 3 a po sparovani s telefeonem xiaomi redmi note 8 pro nefunguje oznameni prichoziho hovoru a az potom se zobrazi jen info o zameskanem hovoru jinak bsechny upozorneni funguje jako je sms a dalsi aplikace. Bojoval jsem s tim pul dne, povilil vsechna opravneni, zkousel tovarni nastaveni, povoleni aplikace na pozadi a proste nic, nevite kde by mohl byt problem ? Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 148 dny
Zdravím, Martine. Xiaomi Redmi Note 8 PRO je zrovna jeden z telefonů, který je na "černé listině" těchto hodinek. Jak sám Garmin (i my uvádíme), hodinky s tímto telefonem nejsou plně kompatibilní, a tak může docházet k problémům.:-( Pokud jste hodinky spároval a vše ostatní funguje, zkusil bych ještě mrknout na povolení aplikace na pozadí telefonu a mrknul bych se, jestli náhodou není zapnutý šetřič baterie u aplikace Garmin Connect.
Míšapřed 67 dny
Dobrý den, mám úplně stejný problém s hodinkami Venu 3, mobil mám Xiaomi Lite 13. Nejdivnější mi připadá, že ze začátku vše fungovalo, i hovor se mi normálně ukázal a najednou asi před čtyřmi dny to přestalo fungovat. Zkouším všechno možné, ale prostě vždycky se zobrazí až zmeškaný hovor. Všechna oprávnění povolena... Nějaká rada?
Martinpřed 148 dny, reagovat
Dobry den, dekuji za informace vsechno je povolene ale proste to volani nefunguje.
Václavpřed 145 dny, reagovat
Dobrý den, mám Garmin Fenix 7X pro sapphire a chtěl bych se zeptat jestli lze nějak dostat do hodinek oznámení z pracovního profilu? V aplikaci se mi zobrazují pouze oznámení pro aplikace v osobním profilu. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 145 dny
Zdravím, Václave. Tak trošku nerozumím Vaší otázce, zkuste mi ji, prosím, ještě přiblížit.
Václavpřed 145 dny
V telefonu mám kromě osobního profilu, ještě profil pracovní, který je oddělený od osobního, má vlastní google play a vlastní verze aplikací. Zařízení je registrované v MS Intune https://learn.microsoft.com/cs-cz/mem/intune/user-help/what-happens-when-you-create-a-work-profile-android
Matěj Urbaczkapřed 145 dny
Rozumím. Bohužel si ale myslím, že Garmin dokáže pracovat jen s jedním profilem. Pokud mají profily různé verze aplikací, není možné dostávat upozornění z obou.:-(
Karlospřed 140 dny, reagovat
Zdravím všechny, velmi dlouhou dobu jsem řešil problém s notifikacemi - všechny nastavení, reinstalování, odpárování znovu spárování, atd. Nic nepomohlo. Nakonec jsem našel stránku, kde pomohla rada odebrat všechny ostatní zařízení garmin z napárovaných zařízení BT. https://forums.garmin.com/apps-software/mobile-apps-web/f/garmin-connect-mobile-andriod/266016/android-pairing-issue/1274252#1274252
Jiří Folprechtpřed 104 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Fenix 7x. Mám problém s notifikacemi. Pokud jsou hodinky nabité, tak vše funguje jak má. Pokud kapacita baterie klesne pod 50%, tak notifikace někdy fungují a někdy ne. Po nabití opět vše funguje jak má. Nikde jsem nenašel podobný problém, tak poprosím o radu Vás. Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 103 dny
Zdravím, Jirko. Buďto bych se podíval, jestli se nespouští po 50% vybití hodinek nějaký šetřič baterie na hodinkách, anebo bych se mrknul jestli to není vybíjející se baterkou v telefonu, kde se pak také může spustit úsporný mód, který vypne aplikace na pozadí telefonu a tím pak nemá Connect přístup k datům a notifikacím.
Milanpřed 102 dny, reagovat
Mám jeden dotaz k hodinkám EPIX. Přenášejí se mi do nich notifikace některých aplikací z telefonu, zejména využívající polohu (např. navigační) a chtěl bych tyto notifikace vypínat.
Matěj Urbaczkapřed 101 dny
Zdravím, Milane. Dá se to zrušit v nastavení aplikací. Třeba u mapy.cz atp.:-)
Michaelapřed 82 dny, reagovat
Dobrý den, mám telefon Realme 35 a dostala hodinky Venu sq 2 music. Spárování proběhlo v pořádku, ale telefon mi hodinky opakovaně vždy po nějaké době odpojí. Přístupy myslím mám všechny správně povolené. Nenašla jsem nikde, že by Realme 35 nebyl kompatibilní? Nemáte prosím zkušenost?
Matěj Urbaczkapřed 81 dny
Zdravím, zkusil bych hodinky nejprve smazat z Garmin Connectu, pak smazat z Bluetooth v telefonu a znova spárovat.
Michaelapřed 81 dny
Odpojení jsem udělala již mnohokrát ????. Odinstalovala i stažený ciferník, resetovala hodinky do továrního nastavení. Odinstalovala i apku Garmin Connect. Pročetla snad všechny chaty ke Garmin ????a pořád se po nějaké době fungování hodinky odpojí.
Evapřed 79 dny, reagovat
Dobrý deň, funguje volanie cez hodinky Garmin venu 2 plus a telefón Xiaomi redmi note 13 pro?
Matěj Urbaczkapřed 78 dny
Zdravím, Evo. Volání by fungovat mělo.:-)
Lukášpřed 75 dny, reagovat
Ahoj, na Venu 3 mi při odpovědi např. OK odešlou tuto sms 20x. Nevíte kde může být problém?
Matěj Urbaczkapřed 74 dny
Ahoj, tohle se kdysi stávalo na Venu 2 Plus a vyřešila to následující aktualizace od Garminu. Mrknul bych se tedy na Garmin Express na PC.:-)
Blankapřed 48 dny, reagovat
dobrý deň, mám FR255s. pri prichádzajúcej správe / volaní ma hodinky neupozornia vibráciou. na hodinkách sa text správy ukáže, takže spojenie s telefónom funguje a zároveň priamo v hodinkách, ako aj v connecte, mám notifikácie nastavené na vibrácie. dnes prebehla aktualizácia /neviem, či to môže mať súvis/, hodinky som reštartovala, ale nepomohlo to doteraz to fungovalo normálne, neviete mi prosím pomôcť? ďakujem
Matěj Urbaczkapřed 47 dny
Zdravím, Blanko. A v aktivitě jsou schopné hodinky vibrovat, třeba když zmáčknete tlačítko "kola" anebo při automatickém kolu?
Blankapřed 46 dny, reagovat
Ďakujem za odpoved. Pri aktivitách to fungovalo. Nakoniec som sa s tým trochu pohrala - vypla/zapla a pomohlo to. Neviem, kde bol problém, ale som rada, že to funguje. :)
Lukaspřed 42 dny, reagovat
Dobrý den, mám problém se zobrazováním sms na hodinkách Forerunner 945. Nastaveno vše, jak nahoře píšete, povoleno na pozadí. Hovor se normálně ukáže, jen zprávy se přestali ukazovat. Zkusil jsem i do továrního nastavení a nastavit znovu a pořád bez ukazování sms.
Dominik Hokpřed 42 dny
Zdravím, máte povolené náhledy zpráv na telefonu? Když vám přijde SMS, vidíte text v ní přímo na zamykací obrazovce? Pokud ne, musíte to přenastavit a pak už by se zpráva měla zobrazovat i na hodinkách.
Lukášpřed 40 dny
Ano zprávy se zobrazují na telefonu, ale v hodinkách ne.
Dominik Hokpřed 40 dny
Zkusil bych zkontrolovat nastavení oznámení jak v hodinkách, tak v aplikaci Garmin Connect, jestli tam máte vše povolené.
Lukášpřed 39 dny
ano povolené vše je
Veronikapřed 8 dny, reagovat
Dobrý den, mám problém s vyhledáním telefonu přes hodinky garmin fenix s7 pro, v appce i v telefonu mám vše nastavené a povolené, ale při využití vyhledávání mi telefon nezvoní. Už si nevím rady. Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 7 dny
Zdravím, Veroniko. Tohle bývá problém právě s nastavením v telefonu. Překontrolujte, jestli máte spuštěnou aplikaci na pozadí a jestli nemáte u aplikace zapnutý nějaký battery saver.
Dankapřed 5 dny, reagovat
Dobrý den. Koupil jsem si nový telefon a sparoval s hodinkami. Když zadám "Najít můj telefon", nejde zvukový signál.
Matěj Urbaczkapřed 4 dny
Zdravím, Danko. Vypadá to na špatné nastavení v telefonu. Musíme povolit aplikaci na pozadí v nastavení v telefonu.