» Blog » Tissot

SOUTĚŽ o hodinky Tissot PR 100 Tour de France 2024 – Prolomte kód a otevřete sejf

Tagy: Soutěže | Tissot | Klasické

Agáta Vřeská | 29.6.2024 | 2 MIN

Největší cyklistická událost roku Tour de France startuje 29. června. A vy po celou dobu slavného závodu můžete získat speciální edici hodinek Tissot PR 100 Tour de France 2024. Každý, kdo si v době trvání TdeF zakoupí hodinky Tissot, má možnost prolomit kód a otevřít sejf.

Po dobu závodu Tour de France, tedy od soboty 29. 6. až do neděle 21. 7. 2024 bude na naší ostravské prodejně sejf, který bude ukrývat edici Tissot Tour de France 2024. Každý zákazník, který si u nás v této době koupí hodinky Tissot, získává automaticky možnost prolomit 3místný kód, otevřít sejf a získat tím hodinky zcela zdarma.

Pravidla soutěže a jak vyhrát

  1. Soutěž je určená pro všechny zákazníky, kteří si ve dnech konání Tour de France, tedy 29. 6. – 21. 7. 2024, zakoupí JAKÉKOLI hodinky značky Tissot. A to jak přímo na naší ostravské prodejně, tak na našem e-shopu Hodinky-365.cz.
  2. Po zakoupení hodinek Tissot může zákazník zadat 3místný kód do sejfu (v rozsahu 0–999), který bude umístěný na naší ostravské kamenné prodejně.
  3. Ten, kdo uhádne číselný kód si odnáší hodinky Tissot PR 100 Tour de France 2024.
  4. A pokud nikdo neuhádne kód? V tom případě bude výherce vybrán losem po skončení soutěže. Šťástný los pak padne na jednoho ze zákazníků, který si v období soutěže zakoupil jakékoli hodinky Tissot a zanechal na sebe kontakt. Pro další dva vylosované zákazníky si pak Tissot připravil jiné, velice lákavé ceny s cyklistickou tématikou.
  5. Výherní hodinky se vážou k zakoupeným hodinkám. Pokud se rozhodnete ve lhůtě pro vrácení zakoupené hodinky vrátit, nebo vyměnit za jinou značku, automaticky tím propadá také vaše případná výhra.

O co soutěžíme?

Tissot je oficiálním časoměřičem závodu, a proto každý rok vzniká unikátní sportovní model ve žluto-černých barvách: Tissot PR 100 Tour de France 2024.

Tissot PR 100 Tour de France 2024 představení – Ikonický model s menším pouzdrem
25.6.2024 - Agáta Vřeská
Tissot PR 100 Tour de France 2024 představení – Ikonický model s menším pouzdrem

Letos je v balení i náhradní silikonový řemínek se žlutými prvky. Díky rychlostěžejkám je jejich výměna opravdu snadná.

Kam zadat kód po zakoupení hodinek v ostravské prodejně Hodinky 365?

Jakmile si u nás koupíte libovolné hodinky značky Tissot v době konání soutěže, náš tým vás vyzve k zadání čísel, které podle vás otevřou sejf s hodinkami.

Jak zadat kód, pokud si hodinky kupujete přes náš e-shop?

Vůbec nevadí, že hodinky nekoupíte na kamenné prodejně, soutěže se můžete zúčastnit i tak. Stačí zadat svůj tip na správná 3 čísla do poznámky u objednávky. Náš tým pak váš kód zadá do sejfu namísto vás a jako důkaz vám pošle video.  Ať už bude váš tip vítězný, nebo ne.

Vztahuje se na výherní hodinky záruka?

Samozřejmě. K hodinkám získáte standardní záruku na 24 měsíců.

Můžu si Tissot Tour de France 2024 koupit?

Model Tissot PR 100 Tour de France je volně v prodeji. Nejde o limitovanou edici, ale počet kusů je omezený. V letošním roce dostanete při zakoupení hodinek Tissot Tour de France taky parádní cyklistický multiklíč jako dárek zdarma.

Soutěž probíhá ve spolupráci s oficiálním distributorem Tissot pro Česko a Slovensko. Pořadatel si vyhrazuje právo jednostranně měnit a doplňovat pravidla akce průběžně po celou dobu jejího trvání.

Pánské hodinky Tissot – Fotogalerie těch nejoblíbenějších
17.1.2022 - Eliška Měrková
Pánské hodinky Tissot – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Hodinky zmíněné v článku