» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ o 6 dárkových poukazů – Jak mají vypadat outdoorové hodinky?

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 20.3.2024 | 1 MIN | 19x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Robustní, nebo nenápadné? S funkcemi, nebo minimalistické? Černé, khaki, kamuflážové? Jak mají vypadat outdoorové hodinky a co by měly umět?

Každý měsíc se věnujeme konkrétní kategorii hodinek. Třeba v únoru jsme vybírali jedinečné, v březnu každodenní a v dubnu budeme hledat ty nejlepší outdoorové hodinky. Jaký je ale váš názor na současné outdoorové hodinky? Co by měly umět? Nebo už takové ani nejsou a nahradily je sporttestery? 6 nejpřínosnějších komentářů oceníme dárkovým poukazem.

Co rozdáváme?

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 20. 3. do neděle 31. 3. 2024.

Kdo vyhrál?

Nejvíce se nám líbily komentáře od Michala, Radima U., Petra Š., Petra D., Martina U. a Lukáše. Gratulujeme. :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali dárkové poukazy našim odběratelům newsletteru. Výhercům gratulujeme a naši kolegové se vám ozvou s výhrou. :)

Komentáře

Vašek Motejzíkpřed 39 dny, reagovat
Za mně když budu uvažovat chytré hodinky tak jasně Garmin (buď Epix nebo Fenix) a když budu chtít klasické tak v kombinaci s chytrými funkcemi bych volil Tissot T-Touch Connect Solar.
Karelpřed 39 dny, reagovat
Minimalisticky robustní, lehké,černé s funkcemi, vodotěsné a automatické.
Marekpřed 39 dny, reagovat
Zdravim, a coze, hodnota poukazov inflacny vyvoj nezohladnuje? Ceny dvihate pomerne pravidelne, malo by sa to odzrkadlovat aj tu :)
Jiří Bpřed 39 dny, reagovat
Sportovní hodinky by podle mého názoru měly splňovat podmínku, aby byly i stylové. Např. jednoduchou výměnou řemínku z hodinek sportovních udělat hodinky do společnosti je pro mě velký přínos. Často jsou sportovní hodinky dražší a člověk nechce utrácet 2x.
Mojmírpřed 39 dny, reagovat
Odolné, spolehlivé, vodotěsné, malé, lehké, pohodlné, antialergické, elegantní nebo vtipné, nenápadné (matné titanové pouzdro bez PVD, zapuštěné sklíčko se sníženou odrazivostí), přehledné, s luminiscencí, mechanické (bez excentru pro samonátah), antimagnetické s křemíkovým mechanismem (neplést s quartz) nevyžadující hodinářský servis (čištění, mazání, seřízení), pouze tři ručičky ukazující hodiny, minuty a sekundy. Pokud by setrvačka pulsovala v srdečním rytmu, tak to by byla pecka. Od českého výrobce za férovou cenu. Nakonec by mohly být i přesné.
Michalpřed 39 dny, reagovat
Za mě tedy Garmin Fenix, mám je už třetím rokem, dostávají fakt zabrat od sekání dřeva až po koupání v moři a pořád fungují. Jsou lehké, vodotěsné, nevadí jim otřesy na MTB v lese a lehce se mění pásky. Třeba když ho okouše pes. Jen nejsou tak hezké jako klasické automaty.
Alenapřed 39 dny, reagovat
Dobrý den , soutěžní komentář o hodinkách je to,, bomba ,, má vysokou výdrž na baterii,hodně funkcíj,navigační turistické mapy ,má kompas,solární napájení která zajišťuje neomezenou výdrž,vodotěsnost,detekce nehody ,měření srdečního tepu,balistickou kankuljacku ,výškoměr,barometr ,lehki,a krásný je to bomba ,super hodinki
Lukášpřed 38 dny, reagovat
Podle mě je to dost subjektivní a záleží jakým konkrétním outdoorovým aktivitám se budu věnovat. Na krátkou procházku lesem stačí v podstatě jakékoliv, zatím co na vysokohorskou turistiku se hodí už třeba hodí mít v hodinkách výškoměr, teploměr, kompas. Při buschcraftu zase uživatel ocení spíš robustnost a houževnatost hodinek společně s vysokou odolností proti vodě. Obecně by podle mě měly být hodinky především hlavně spolehlivé a volit jejich funkce s ohledem na plánované outdoorové aktivity. Co by měly podle mě všechny outdoorové hodinky společné je dostatečně dlouhá výdrž baterie, dobrá čitelnost, podsvícení, stopky, budík a hlavně vodotěsnost a odolnost proti poškození. Jako dodatečné funkce barometr, výškoměr, teploměr a kompas. V případě GPS si nejsem nutností až tak jistý, protože každý má u sebe telefon s navigací a navíc zapnuté GPS na hodinkách určitě nepříznivě ovlivní jejich výdrž. Osobně bych volil některé hodinky CASIO z řady G-Shock, ale jak se říká - "sto lidí, sto chutí".
Marekpřed 38 dny, reagovat
Športové hodinky musia ísť čo najrýchlejšie :)))
Janpřed 37 dny, reagovat
Nejlepší outdoorové hodinky by měly být minimalistické, odolné (kovové), voděodolné a digitální - něco jako Casio G-Shock Original GM-5600.
Martinpřed 37 dny, reagovat
Nejlepší outdoorové hodinky jsou ty, které přimějí svého majitele být venku a něco dělat ( místo gaučingu spojeného s krýglingem). Ale pokud se chceme bavit o konkrétních hodinkách, tak za mě G. Instinkt 2X solar.
Jirkapřed 36 dny, reagovat
Bez ohledu na to kdo má jaké preference na vzhled a funkce, jsou za mě nejlepší outdoorové hodinky jasně ty, co mají nejvíce outdoorových funkcí spolu s dlouhou vydrží, a špičkovou odolností. V kombinaci těchto parametrů nemá Garmin moc konkurenci.
Matespřed 35 dny, reagovat
Jednoznačně F-91w…a pro mě radši F-105w baví mě lepší světlo a mám velkou ruku.
Václav Novákpřed 33 dny, reagovat
Za mě Casio Gm-2100. Nejsou to sice nejodolnější G-shocky, ale v kanclu se taky neztratí.
Radim Urbášekpřed 33 dny, reagovat
Za mě by outdoorové hodinky měly splňovat 2 základní a nejdůležitější kritéria: odolnost a výdrž baterie. Přece jen si je s sebou bereme ven do divočiny. Další funkce jsou už jen doplňkem navíc, ale nepohrdnu kvalitní GPS navigací, kompatibilitou se smartphony i nějakou tou designovou vychytávkou. :)
Martin Uhlířpřed 33 dny, reagovat
K narozeninám jsem dostal hodinky Casio GWG-2000-1A5ER a nemůžu si je vynachválit. Jsou to moje první hodinky z této cenové kategie a naprostá bomba. Do terénu nebo na kempování naprostá špička co se funkcí i odolnosti týče. U předchozích lacinějších hodinek mi ani nedošlo jak propastný rozdíl může existovat, dokud jsem je nevyzkoušel a už bych neměnil.
Petr Š.před 32 dny, reagovat
Mezi outdoorovými hodinkami a sporttestery jsem zatím vždycky volil outdoor. Jednak kvůli větší všestrannosti a odolnosti, ale většinou hlavně kvůli desingu. Jsou univerzálnější a většinou více stylové. Sporttestery vidím spíš pro nějaké jednostranně zaměřené nadšence, ale do běžného provozu se mi moc nehodí.
Romanpřed 31 dny, reagovat
Myslím, že moderní outdoorové hodinky mají dost užitečných funkcí, které mohou pomoct při zlepšování výkonu nebo motivaci u různých aktivit. Mám už třetí kousek od Garminu a naprostá spokojenost.
Petr D.před 29 dny, reagovat
Já bych to nějak více nerozváděl a podle mě stačí aby byly voděodolné, nárazuvzdorné, snesou jakékoliv zacházení a podmínky dost dobře čitelné a třeba a nějakou tu funkci, ale to už hodně záleží jak moc člověk je náročný. Takže bych to viděl asi pro to nenáročné digitální g shocky ( já mám osobně tyto a taky je na takové akce mám Casio G-Shock Original DW-5610Y-9ER ) nebo klidně jakékoliv Caioaky a pro ty náročnější, kteří využijou nějaké lepší funkce, tak úplně nejideálnější G shocky a to konkrétně Mudmany Casio G-Shock Mudman GW-9500-1ER Carbon Core Guard .