Novinky červen 2020

Tagy: Newsletter

Agáta Vřeská | 30.6.2020 | 8 MIN

První polovina roku je za námi. A to znamená, že mnoho značek odhalilo své novinky a snažilo se blýsknout v tom nejlepším hodinářském světle. To nejzajímavější, co se dostalo v červnu na náš pult, najdete v měsíčním přehledu. Navíc jsme připravili i tipy na letní potápky a pro zpestření večerů i přehled filmů, kde si zahrály Hamiltony.

Soutěž

Pro odběratelé emailů máme jako dárek 10x legendární Casio F-91W, které nosil i americký prezident.

Casio F-91W

Odebírat naše e-maily se může vyplatit. Máme pro vás 10x legendární Casio F-91W. První tři, kteří si o ně řeknou je mají jisté. Dalších sedm vylosujeme.

Tyhle chci >>

Akce a slevy

AKCE: k hodinkám Citizen gravírování zdarma

K hodinkám Citizen gravírování zdarma

Pokud máte hodinky jako dárek a necháte na ně vyrýt věnování, povýšíte ho tím na mnohem osobnější úroveň. Dejte svým blízkým najevo, že je máte rádi nebo že jste na ně pyšní. Můžou si to připomenout, kdykoliv budou mít hodinky od vás na ruce.

Detaily akce >>

Novinka v prodeji

Khaki Field v lehoučkém titanu. Takovou modernu vojáci kdysi neměli

Hamilton Khaki Field titanium

Jeho časomíry byly snad ve všech velkých válkách minulého století. Historické kořeny a oblíbený military look dává Hamitonu silnou páku pro hodinkové nadšence. V červnu se dostala do prodeje novinka Hamilton Khaki Field v titanu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Vybíráte potápky na léto? Inspirujte se našim výběrem

Potápky na léto 2020

K létu patří hodinky, které vydrží všechna úskalí vodních aktivit a nečekaných dobrodružství. A taky musí být stylové a vypadat dobře. Pokud zrovna takové potápky vybíráte, možná se vám bude hodit inspirace v podobě našeho pestrého výběru. :)

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Kompletní přehled novinek Hamiltonu jaro/léto 2020

Novinky Hamilton

Každý měsíc, už od začátku roku, vyslal do světa Hamilton nějakou novinku. Někdy šlo jen o barevnou verzi dobře známých modelů, ale jindy o úplně nový design. Prohlédněte si všechny novinky sezóny jaro/léto 2020.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Seiko 5 Sports 2020: z předlohy SKX už moc nezbylo

Seiko 5 Sports 2020 bez otočné lunety

Kolekce Seiko 5 Sports se rozrůstá, tentokrát o modely bez otočné lunety a s menším pouzdrem. Představeno bylo celkem 11 modelů, s číselníky od šedé, černé až po modrou či zelenou barvu. Od sportovního stylu se nejvíce odklonily modely v bicolor barvách, které už s původní předlohou nemají společné snad vůbec nic.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Elegantní dědictví, se kterým se můžete ponořit do hlubin

Alpina Seastrong Heritage

Bylo to těsně před začátkem quartzové krize 70. let. Alpina patřila mezi hodinářskou špičku a představila potápěčský model Alpina 10 Super Compressor. Moderní reinkarnace v podobě Alpina Seastrong Heritage si zachovala vše ze své odolnosti, krásy a elegance. Podívejte se na detailní pohled na toto švýcarské dílko v nové recenzi.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Kdy vyrazit na ryby? Překvapivě poradí už hodinky za tisícovku

Casio Fishing Gear

Casio už léta letoucí vyrábí hodinky pro rybáře. Fishing Gear mají zajímavou funkci „detekci ideálního času pro rybolov“, který určí na základě fáze měsíce a jeho polohy vůči Zemi. Rozhodně zajímavá vychytávka, navíc skoro za pakatel.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Nový Nolanův velkofilm bude mít hned dvě limitky vyrobené Hamiltonem

Hamilton BeLOWZERO Tenet

Spolupráce Hamiltonu a Hollywoodu dala hodinářskému světu už nejednu limitku a očekávaný velkofilm vizionáře Nolana (Počátek, Temný rytíř, Interstellar,...) nazvaný TENET bude další v pořadí. Dvě varianty kultovního modelu BeLOWZERO budou v limitované edici 888 kusů a ve speciálním boxu navrženém přímo produkčním návrhářem filmu Nathanem Crowleym!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Slavné filmy, ve kterých si zahrály hodinky Hamilton. Které znáte vy?

Hamilton ve filmu

Hamilton je v Hollywoodu jako doma. Za těch 80 let už má slušnou sbírku cirka 500 filmů, ve kterých se objevily jeho hodinky. A některé vyráběl speciálně pro daný film. Škoda, že Hamilton nemá nikde kompletní seznam... Tak jsme se rozhodli, že s ním pomalu, ale jistě začneme sami. A pokud patříte mezi filmové fanšmejkry, možná přidáte i tipy na další...

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Xiaomi odtajnilo funkce Mi Band 5. Zaplatíme s ním nákup?

Mi Band 5

Nová verze jedhono z nejpopulárnějších fitness náramků Mi Band od značky Xiaomi má konečně jasnou podobu. Bude mít větší displej, více sportovních módů a lepší způsob nabíjení. Dostupný bude pravděpodobně v červenci. A jak je to s tím bezkontaktním placením? I to se dozvíte v našem článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Vrcholový sportovec testoval Polar Vantage M, stačily jeho tempu?

Polar Vantage M

Sporttestery, to není jen Garmin a Suunto, ale taky finský Polar. Není rozhodně nováčkem, naopak, znalosti z oblasti sportu a elektroniky propojuje už od roku 1977. Mezi zajímavé modely z poslední doby patří i Polar Vantage M. Jak jej hodnotí vrcholový sportovec? Zjistíte v nové recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Pulsar a jeho WRC limitka pro rok 2020

Pulsar Accelerator

Pulsar patří mezi oficiální partnery Mistrovství světa v rally, konkrétně jeho logo najdeme u M-Sport Ford World Rally Team. Pravidelná limitka laděna do podobných barev proto nesmí chybět. Letos jde o 3 barevné varianty limitované 1000 kusy, nabídnou solární pohon, atraktivní design i zvýšenou voděodonost. Recenze nechybí ani v našem magazínu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Japonský Orient slaví 70 let! Co víte o jeho historii?

Orient Historie

Orient rozhodně není neznámou značkou a v hodinářských kruzích je ceněna pro výborné kvality za nabídnutou cenu. Některé modely, jako společenské Bambino nebo potápěčské Ray či Mako jsou považovány za jedny z nejlepších v dané kategorii. Jak ale japonská firma spadající posledních několik let pod Seiko Corp. vlastně začínala? Jaké modely ji proslavily a posunula i hodinářské milníky? Shrnuli jsme 70 let značky v krátkém článku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Titanové eRCéčka Citizen s planetou na číselníku

Citizen CB019

Dva roky solárního chodu ve tmě, antimagnetické vlastnosti, detekce nárazu, lehké a antialergické tělo i náramek z titanu, seřízení času podle rádiového signálu. Tím vším se chlubí jedna z novinek od Citizenu, Citizen Elegant Eco-Drive Super Titanium Radio Controlled CB019. Je ve dvou provedeních a kromě praktických vlastností zaujme i velmi elegantním provedením.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Sportovní novinka Citizen Eco-Drive s parádní cenovkou

Citizen CA704

Tohle bude hit. Citizen ve své novince spojil funkčnost s designem, sportovní charakter s ležérní elegancí. Je v nich něco z pilotek, po svém pojaté tonneau pouzdro bude dobře sedět na pánském zápěstí, jsou přehledné, ale chronograf dostatečně rozčeřil číselník. Navíc mají eco-drive a velmi lákavou cenu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Citizen spojil dva silné pojmy 70. let: Bull Head a titan

Bull Head

Titan. Jedinečný materiál, který se dostal na výši pro svou lehkost a antialergičnost. Citizen byl první, kdo jej uměl využít v hodinařině a je tomu právě 50 let. Připomíná si to modelem "Bull Head", další legendou, kterou Citizen produkoval především v 70. letech. Typický vzhled s tlačítky stopek v horní části pouzdra je nezaměnitelný a ve spojení se Super Titaniem jde o jeden z nejzajímavějších modelů od Citizenu pro tuto sezónu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Citizen a jeho hravé já v novince Elegant Eco-Drive Super Titanium

Citizen Eco-Drive Basic

Že vypadají obyčejně? Nebo dokonce nudně? Podívejte se blíž, mnohem blíž. Ďábel se skrývá v detailech a tyhle nové Citizeny jsou ďábelské. Kompletně v titanu, s Eco-Drivem, a všimli jste si těch barevných drobných kontrastů? A ten nejzajímavější detail – cena.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Citizen Elegant. Prakticky, elegantně, vyváženě

Citizen Elegant

K saku, džínám, do kanceláře i večer do baru. Základní model z řady Elegant se bude hodit skoro vždy. Právě na praktičnost Citizen vsází. Příjemná cena, dobíjení světlem, dostatečná voděodolnost pro každodenní život a elegantní styl, který si na nic nehraje. Novinku můžete objevit ve třech barevných variantách.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Eco-Drive Lady. Tohle za své peníze najdete jen v Citizenu

Citizen Lady

Za tuhle cenu? Naprosto geniální! Citizen dlouhodobě dokazuje, že u něj za hodinky v jakékoli cenové kategorii dostanete skutečně mnoho. A stejně je to u novinky, která rozšiřuje základní dámskou kolekci. Solární pohon, zajímavě řešený číselník, nadčasový vzhled, příjemné zpracování a kompletně v oceli. Prostě – kde jinde?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tmavá perleť a diamanty. Spojení, které se Certině skutečně povedlo

Certina Diamonds

Tmavá perleť je u hodinek spíše vzácností, o to více dokáže upoutat. A když se lasturové odlesky spojí se třpytem diamantů, může vzniknout něco tak krásného jako je Certina DS Action Lady. Navíc s COSC certifikovaným strojkem na přesnost, zvýšenou voděodolností a samozřejmě safírovým sklíčkem.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Přesný chronograf od Certiny s potápěčskými vlastnostmi

certina chronograph

Pořádné chronografy s luxusní voděodolností, charismatickým provedením a broušeným povrchem. I když se nejedná o certifikovaný potápěčský model, Certina nepolevila v celkové robustnosti, jednosměrně otočné lunetě a do 43mm pouzdra vsadila Precidrive, na přesnost certifikovaný quartzový chronometr. Lákavá kombinace je ve třech provedeních včetně titanové varianty.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Luminox Ice-Sar Arctic 1003: odolnost podle swiss receptu

Luminox 1003

Luminox Land Ice-Sar Arctic. Kolekce hodinek do extrémních podmínek. Karbonové tělo, safírové sklo, patentovaná technologie tritiové luminiscence, která bez jakéhokoli nasvícení vydrží zářit 25 let. Voděodolnost 200 metrů navíc Luminox testuje u svých hodinek individuálně, aby zajistil skutečnou kvalitu. Nová barevná varianta Luminox Land Ice-Sar Arctic XL.1003.ICE potěší příznivce tmavě modré.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Luminox Sea Pacific Diver: nové potápky s tritiovou lumi

Luminox Pacific

Luminox. Tři slabiky prozradí vše důležité o švýcarských hodinkách s vlastnosmi, kterých si cení nejen profesionální vojáci. Letní novinkou je Luminox Sea Pacific Diver s ocelovým pouzdrem, 200metrovou voděodolností a samozřejmě LLT luminiscencí, která bude ve tmě svítit i za 25 let.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Zaujmou na metry daleko. Tissot Seastar v nových barvách s kouřovým efektem

seastar

Jedna z nejmilejších novinek od Tissotu jsou Seastar 1000 Chrono v luxusně pojaté zelené, červené a modré variantě. Číselník začíná od okrajů tmavým odstínem a kouřovým efektem přechází do středových sytých barev smaragdové, karmínové, či oceánově modré. A protože jsme v potápěčské kolekci, nechybí voděodolnost 30 barů, šroubovací korunku a skvělá čitelnost.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot Gentleman s křížovou strukturou

Tissot Gentleman

Tissot Gentleman se staly oceňovanými novinkami minulého roku. Elegantní, praktické, velmi vyvážené. Navíc nabízené jak v automatu, tak v quartzu. Historická předloha, ze které designéři v Tissotu vycházeli, pak měla ještě křížovou strukturu číselníku. A právě tento drobný, čistě designový detail letos Tissot přidal do nabídky.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Jak lépe oslavit kulatiny, než speciálními modely? Orient 70th Anniversary Edition

Orient 70th Anniversary

70 zářezů už má japonský Orient. Nadělil si několik modelů ve speciální edici, oslavující významné jubileum. Mezi nimi je také Orient Weekly Auto King Diver 70th Anniversary Edition. Krásné barvy, sunburst efekt, který vynikne na sluníčku a inspirace v historickém modelu dodávající ten správný retro nádech.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Quatix6 – novinka od Garminu šitá na míru jachtařům

Garmin quatix 6

Novinka od Garminu, Quatix6, přišla v pravý čas. Plánujete dovolenou třeba na jachtě? Quatix je pro to jako stvořený. Vedle běžných funkcí sporttesterů a chytrých hodinek nabízí totiž celou řadu užitečených vychytávek právě pro jachtařské nadšence.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Wenger a automaty? Málokdy, ale když už... tak ve vší Swiss Made počestnosti

Wenger urban

Wenger moc automatů nedělá, ale když už se do toho pustí, nabídne zajímavý mix: osvědčená Sellita SW 200, k tomu typický wenger-urban styl, safírové sklíčko a voděodolnost na stovce. Pro nástrahy velkoměst paráda.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Bílá v želé. Prostě Swatch

Swatch jelly

Swatch má letních novinek plnou náruč. Mezi prvními k nám dorazily tyhle Whiteinjelly. Však proč by průhledný číselník měly mít jen mechanické hodinky? Swatch je jako vždy kreativní, plný barev a naprosto ideální na léto!

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře