O nás

Šťastný nový rok 2024!

Je to tady. Nový rok s číslovkou 2024 se blíží. A my vám ze srdce děkujeme, že jste ten končící prožili s námi a přejeme šťastný, úspěšný a na zážitky bohatý nový rok. Ať je každá hodina, minuta i sekunda podle vašich představ. A nezapomeňte, ať už si dáte jakékoli předsevzetí – Ten správný čas je teď.

Novinky za rok 2023 >>

Soutěž

SOUTĚŽ: Rozdáváme 6 dárkových poukazů pro odběratele

Naposled v roce 2023 rozdáme několik dárkových poukazů na nákup. Stačí odebírat náš newsletter a jste ve slosování.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Active recenze – Jde to levně a dobře

Amazfit už nějakou dobu předvádí, že dokáže udělat levné, pěkné a funkcemi nabité hodinky. Teď mám pocit, že vzali veškeré své zkušenosti a vytvořili univerzální hodinky snad pro každého a také nový standard pro poměr cena / výkon – Amazfit Active.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

G-Shock Mudmaster GWG-B1000 recenze – Oni stvořili Godzillu?

Že vyšla vylepšená verze modelu G-Shock Mudmaster s označením GWG-B1000 jsme už psali. Teď je ale čas na pořádnou recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Apple Watch Ultra 2 recenze – Tohoto tvrďáka jen tak něco nerozhází

Apple Watch Ultra 2 je teprve druhá generace outdoorových hodinek od této americké značky. A hodinky doslova září. Miniaturní vylepšení nové řady tvoří tvrdý a kvalitní celek, který vás jen tak nezradí a dovede vás k cíli, ať už je to kdekoli.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Tsuki-yomi Moonphase BY101 recenze – Sluncem poháněný měsíc

Hodinářský svět je velice pestrý a nepřestává překvapovat jak inovacemi, tak designy. Pozadu nezůstává ani japonský gigant Citizen, který se poslední dobou hodně činí a přichází s kousky, které ve spojení cena / výkon nemají moc konkurence. Pojďme se podívat na rádiem řízenou novinku ze země vycházejícího slunce, Citizen Moonphase Tsuki-Yomi BY101.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ – Filmové hodinky Hamilton, které můžete mít doma

Dvorní dodavatel filmových hodinek. I to je Hamilton. Kdo jiný se může pochlubit tím, že jeho hodinky byly ve více než 500 snímcích? Ale jen několik si stále můžete pořídit. A dnešní článek bude o výběru těch vůbec nejzajímavějších filmových hodinek Hamilton.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

PRIM Repre recenze – Návrat legendy ze 60. let

Pro našeho kolegu bylo vydání modelu Prim Repre úplným posvícením. A co teprve, když se mohl pustit do recenze!? Jak si Primky vedly, nezklamaly jeho velká očekávání?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Huawei Watch GT4 vs. Amazfit Balance

Souboj dvou nejlepších smartwatchů střední střídy. Krásné Huawei Watch GT4 se v ringu staví proti výkonnému Amazfit Balance, který přidává NFC placení. A kdo je tedy lepší?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Prim Dakar 2024 představení – Pořád stejné, stále jiné a opět povedené

Tomu se říká vánoční dáreček. Dakarky 2024 dorazily jen pár dnů před Vánoci. Pokud jste na tradiční limitku od Primu čekali, nabízím rychlý průlet tím, co v pořadí již 15. edice nabízí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hodinky s odbíjením – Když jsou kukačky vkusným doplňkem na zápěstí

Dnes si spolu dopodrobna rozebereme další hodinkovou komplikaci. A jelikož se nebojíme, ukrojíme si pořádně velké sousto – zvonkohru… Já sám se totiž nebojím o zvonkohrách všeho druhu říct, že se hned vedle tourbillonu a věčného kalendáře jedná o jedny z nejsložitějších komplikací. A ono to taky není žádná pohádka – do kalibru o velikosti padesátikoruny „nacpat“ stroj, který původně rozezníval města z velkých věžních hodin… No ale nebudeme předbíhat a vezmeme to popořádku. Tak začněme!

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Hamilton Ventura Elvis80 Automatic Skeleton Dragon

Nové Ventury! A mají v názvu draka! To musíte vidět, protože skrze tyhle legendy vidět je.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Citizen Attesa GPS konečně i u nás

Vždycky jsme tak trochu doufali. Ale když přišly, byli jsme i tak mile překvapení. Citizen Attesa jsou sportovně-elegantní GPS řízené modely, které ohromují zpracováním i materiály.

Zobrazit hodinky >>

O nás

PODCAST: Nejlepší hodinky roku 2023 z H365

Trochu jsme bilancovali hodinkový rok 2023 a shrnuli jsme, co nás nejvíce zaujalo i zklamalo. A to ještě není vše. Na Silvestra se můžete těšit na naše nejvtipnější přeřeky a nepovedené scény. Ještě náš Youtubový kanál neodebíráte? No, nejvyšší čas to napravit.

Kouknout na video >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře