Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 12 dárkových poukazů

Každý měsíc rozdáváme dárečky v podobě dárkových poukazů. Ale když jsou ty sváteční dny a nový rok za dveřmi, rozhodli jsme se mezi vás rozeslat hned dvojitou porci. :) Tak hodně štěstí nejen během losování, ale v celém roce 2023! :)

Více o soutěži >>

O nás

Ať rok 2023 šlape jako hodinky!

Dvojkový rok 2022 už je brzy za námi a kvapem se blíží 2023. My vám do něj chceme popřát jen to nejlepší a v naší hodinářské hantýrce by se dalo říct – ať šlape jako hodinky. Ať už jako ty standardní nebo jako Hodinky 365. :) Děkujeme, že jste s námi a do nového roku jen to nejlepší!

Na e-shop Hodinky 365 >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Venu 2S vs. Huawei Watch GT 3 42 mm

Když přijde řeč na dámské chytré hodinky, výrobci jakoby zapomínali, že existuje docela početná skupina žen, které chtějí na zápěstí sice chytré, ale současně vysoce elegantní zařízení. O to zajímavější je souboj modelů Huawei GT 3 a Garmin Venu 2s, které se snaží nabídnout právě takový kompromis. Kdo vyhraje?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Druhá edice Orient Star Diver 1964 čerpá z tajemného Ryusenda

Taky si poslední dobou všímáte čím dál populárnější skupinky zelených potápek? Do party se v roce 2022 přidaly i jedny od značky Orient Star, která se nám v tomto roce dostala do hledáčku. Proč jsou zajímavým příspěvkem do kolekce a které ikonické potápky jim stály předlohou? A jak s tím vším souvisí draci?! Pojďme si na Orient Star Sports Diver 1964 Second Edition v krátkosti posvítit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Sports CA0810-88 recenze – Vkusný hybrid klasických prvků a moderních technologií od Citizenu

Propojení klasiky a moderních parametrů? Citizen to zvládá obvykle na jedničku. Jak se to povedlo u modelu CA0810?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Limitka Prim Dakar pro rok 2023 je poprvé v titanu

A je to tady. Každý rok přichází Prim MPM s limitovanou edicí k slavnému závodu Rally Dakar. 100 kusová limitka pro rok 2023 je navíc poprvé v titanu! Opět se můžeme těšit na neotřelý sportovní design, který si v Primu navrhují sami a letos spojili model s klíčovými událostmi závodu. jen skutečný znalec rozšifruje všechny nápisy na číselníku.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Hamilton Murph v 38 konečně k dostání

Pamatujete, jak jste toužili po Hamilton Murph, ale byly prostě... moc velké? Ano, nádherný kousek, který vznikl díky slavnému filmu Interstellar touží mít doma nejeden fanoušek. A teď Hamilton vyslyšel přání a současný tred menších hodinek a přišel s verzí v 38mm pouzdře! Jinak jsou k nerozeznání, jen morseový nápis na sekundovce chybí. To je zase pokušení, že?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Retro Timex Q je skutečně Special Project

Tak tomu se říká stylové retro za hubičku. Fantastický panda chronograf, s vypouklým sklíčkem, na kůži i na kovu, polštářovité pouzdro, prostě úlovek. Ani nemusely být na Měsíci, abyste z nich měli vesmírnou radost.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Hráč NBA Rui Hachimura má limitku G-Shock

Už třetí model ve spolupráci s NBA hráčem Rui Hachimurou, tentokrát digitálky G-Shock DW-6900, které jsou na trhu už od roku 1995 a pořád jsou stylové. Speciální edice je designově inspirována pohořím Tateyama v prefektuře Tojama, kde se Hachimura narodil.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Aktuálně nejsladší hodinky na trhu: Casio Baby-G s medvídky Haribo

Kdo by neměl rád slaďoučké medvídky Haribo, žejo. A kdo by odolal hodinkám, které vznikly ve spolupráci se slavnou značkou těchto želé šelem? Casio vytvořilo speciální edici dámských Baby-G, které jsou skutečně hravé. Kromě vzoru Haribáků se na displeji protahuje kočička, pejsek nebo sebou sem tam plácne ryba. No prostě hodinky pro dámy s duší dítěte.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře