Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte vánoční hodinky se Snoopym!

Na Vánoce má být veselo! Proto jsme se rozhodli zvednout náladu (minimálně) jednomu z vás. Napište nám do komentářů váš oblíbený vánoční vtip či anekdotu a vyhrajte vánoční hodinky se Snoopym. Věříme, že se tak pobavíme nejen my, ale všichni čtenáři našeho magazínu. Veselé Vánoce vám přeje redakce Hodinky 365! :)

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Bulova – Historie toho, v čem (jsme) byli první

Bulova – oblíbili si ji američtí gangsteři i vědci v NASA, vydaly se na Měsíc a možná by vás překvapilo, v čem všem byli na světě výjimeční nebo první. Jak značka s českými kořeny jednou dosáhla hodinářského vrcholu a proč se na ni téměř zapomnělo?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

G-Shock GA-B001 recenze – Futuristická mid-size stylovka

Novinka G-Shock GA-B001 se chlubí nejen atraktivním a futuristickým vzhledem, ale také novou unikátní konstrukcí. Pojďme se na ni podívat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch D recenze – Měří tlak pomocí manžety v řemínku

Není tomu tak dávno, co jsme na tyto hodinky psali představení a teď je konečně máme v ruce. Huawei Watch D – první hodinky s tlakoměrem na světě. V dnešním článku mrkneme, jak to tedy funguje a jestli to dokáže nahradit lékařský přístroj.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin – Městské vs. sportovní modely hodinek aneb co získáte a naopak ztratíte

Často se lidé ptají, o co přijdou, když si koupí městské hodinky od Garminu a co získají navíc, když si zase koupí ty sportovní. Rozdílů tam je mnoho a my se na ně dneska podíváme.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Frogman slaví 30 – Příběh od pulce po třicetiletou žábu

Asymetrický tvar, na dýnku žába a slovo, které vysvětluje všechno: Frogman. Žabí potápky od G-Shocku slaví v roce 2023 kulatiny a Casio si připravilo výroční modely. Co Frogmany tak proslavilo? A jak se za těch 30 let změnily? Dneska věnujeme Frogmanům krátké historické okénko a představíme si i novinky této žabácké říše.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Venu SQ vs. Venu SQ 2 – Dvě generace hran

Pokud nebudeme brát v potaz dětské hodinky od Garminu, tak jsou smartwatche Venu SQ a Venu SQ 2 jediné hranaté hodinky v nabídce této značky. A dneska se podíváme, kam se nová esqéčka posunula.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Prospex Sea SPB315J1 recenze – Nejtenčí želva v oceánu

Nový strojek, nové sklo, nový kabát, ale duše zůstala… I tak by se daly shrnout Seiko Prospex SPB315J1. V Seiku totiž vyšli vstříc fanouškům; ubrali kapánek na velikosti, vyměnili Hardlexové sklo za safírové a dodali pouzdru povrchovou úpravu. K tomu všemu nás překvapili třešničkou na dortu v podobě nabušenějšího kalibru 6R35.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Junghans Max Bill Chronoscope recenze – Jako z doby, kdy se hodinky navrhovaly s tužkou v ruce

Automatický chronograf v minimalistickém pojetí Junghans Max Bill Chronoscope 27/4003.46 získal prestižní ocenění Red Dot za design. Jak obstál v naší recenzi?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Vánoční speciál Swatch oslavuje švýcarské tradice

Na vánoční speciál Swatch se těšíme každý rok. A když už si člověk říká, že ho Swatch nemůže ničím moc překvapit...? Bang, Swatchky Golden Merry SO28B115 s vyšívaným řemínkem a rolničkami! Podle nás prostě dokonalý doplněk k šílenému vánočnímu svetru, se kterým budete hvězdou každého vánočního večírku. :)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Astron GPS Solar inspirované sílou Supernovy

Když v Seiku hledali důstojnou předlohu hodinkám, které by vzdávaly hold desátému výročí modelu Seiko Astron GPS Solar, nemohli vybrat lépe. Supernova, hvězdná exploze, je krásnou metaforou pro zahájení nové éry hodinářské technologie, kterou Seiko odstartovalo v roce 2012. Na rozdíl od Supernovy však hvězda hodinek Astron září na hodinářském nebi stejně jasně jako kdykoli předtím.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Orient Star a hlubiny jezera Tazawa

Jak by vypadal odraz měsíce na noční hladině Tazawa, nejhlubšího jezera Japonska? Japonský Orient Star v tom má jasno – jako automaty RE-AY0116A00B s komplikací měsíční fáze. Nádherný kousek pak limitovali na pouhých 200 ks, aby byly hodinky tak výjimečné, jako jezero, které nikdy nezamrzá.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Kapesní Hamilton Railroad – limitka ke 130. výročí značky

Když se Hamilton rozhoduje oživit kousek ze své historie, vždy to stojí za to. "Cibule" Railroad odkazují na historické kořeny měření času na americké železnici a zhotoveny jsou v limitovaném počtu 917 kusů. Což není náhoda. Právě toto číslo figurovalo v adrese staré továrny Hamilton na Columbia Avenue v Lancasteru ve státě Pensylvánie.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře