Soutěž

Vyhrajte dárkový poukaz

Jako milovníci hodinek už určitě víte, že se kvapem blíží největší výstava hodinek v Česku – SEW 2023. Konat se bude 20. a 21. října 2023 v pražském paláci Žofín. V něčem ale bude veletrh historicky unikátní – ano, poprvé tam budeme vystavovat také my, Hodinky 365. A schválně jestli uhádnete, kterou značku tam budeme prezentovat. Správné odpovědi piště do komentářů. 6 správných odpovědí oceníme dárkovým poukazem.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Frederique Constant – Luxus, který si můžete dovolit

Kdybychom měli popsat Frederique Constant v jedné větě, určitě by zaznělo, že jde o švýcarskou značku, která sice nemá staletou historii, ale zato má na kontě více úspěchů a manufakturních strojků, než většina staletých hodinářských značek. Ale příběh Frederique Constant je rozhodně pestřejší. Jste zvědaví? Tak pojďme po jeho stopách.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Vívoactive 5 představení – Za příjemnou cenu a s AMOLED displejem

Garmin Vívoactive 5 je pokračováním již kultovní modelové řady Vívoactive. Velkým překvapením je AMOLED displej a také mnoho dalšího.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Tactix 7 AMOLED představení – Dokonce už i vojáci mají svět barevnější

Tactix je řadou určenou pro vojáky, ale těší se oblíbenosti i napříč "běžnou" populací. Teď ale Garmin podnikl docela neočekávaný krok a tento taktický model osadil sytě barevným AMOLED displejem. Pojmenoval jej příhodně – Tactix 7 AMOLED.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Star má novou kolekci M. Inspirací je řecká mytologie i hvězdná obloha

Orient Star představil novou kolekci nazvanou M Collection. Půjde o nejprémiovější modely, nabízející to nejlepší z nabídky Orient Star. Co si pod "M" kolekcí představit a které modely tam spadají? Jdeme to prozkoumat.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Ball Engineer Master II Aviator Automatic recenze – Čas nelze přehlédnout

Jen si to představte... Sedíte v průkopnickém stroji dřevěné konstrukce, přes řvoucí motor neslyšíte vlastního slova, do obličeje vám šlehá dým z masivních výfuků a hodinky jsou nyní vaším nejdůležitějším parťákem na život a na smrt. Pak jde jen o jedno – mít vždy a téměř za jakýchkoliv okolností dokonalý přehled o čase. Splní požadavky Ball Engineer Master II Aviator?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

MeisterSinger Perigraph recenze – Když jednoduchost překoná složitost

V dnešní recenzi mám zdánlivě jednoduchý úkol: představit model Perigraph značky MeisterSinger. Na první pohled nenápadné hodinky, ale možná budete překvapeni, kolik neobyčejností se za nimi skrývá. A stejně jako MeisterSinger, i já vás na začátek vyzvu, abyste se na chvíli zastavili a ponořili se se mnou do rafinovaného světa MeisterSinger. Naplní očekávání? Uvidíme.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Lorus Automatic – Jako by Seiku z továrny vypadly

Co je na nich tak zajímavého? Mají automatický strojek Y676, což je v podstatě klon starých 7S strojků od Seika! A ten design, no nepřipomíná vám to kombinaci Seiko 5 a Seiko Land Alpinist? Nám taky! A jsou fakt za neuvěřitelnou cenu!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Prospex SPB431J1 Sumo Silfra European Limited Edition 2023

Sumooo. A v limitované edici pouze pro Evropu, takže se k nám dostane jen pár kousků. Tentokrát inspirované islandským riftem Silfra v národním parku Thingvellir. V balení je také druhý řemínek a barevné schéma je velmi originální.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Prim Lady Repre Automatic – Prémiový strojek a design jako ze 60. let

Prim nás opět mile překvapil. Novinka Prim Lady Repre je designovou připomínkou starých dobrých časů a navíc – uvnitř je prémiový automatický strojek od Miyoty.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Frederique Constant Manufacture Big Date – Elegance, ze které vám potečou sliny

Už jste je viděli? Už jste o nich slyšeli? Ano, jsou fantastické. Frederique Constant představil další krásné hodinky s manufakturním strojkem. Kromě romantické komplikace fáze měsíce mají také ukazatel rezervy chodu a velkou datumovku.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Prim Sport Tritium – Novinka s GMT, safírem a sklíčkem od Seika

Tyto krásky nás dostaly do kolen. Jen si to vezměte – uvnitř automatický strojek s GMT od Seika, keramická luneta, safírové sklo, 200 metrů voděodolnosti včetně šroubovací korunky. Jo a mají tritiovou lumi!

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře