Soutěž

SOUTĚŽ: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

I tentokrát rozdáváme dárkové poukazy. Nic proto dělat nemusíte, jen mít trochu toho štěstí při losování. :) Zda se poštěstilo právě vám se dozvíte opět v příštím newsletteru. V minulé soutěži byli vylosováni: Roman V., Martin B., Roman F., Petra W., Pavel K. a Ivana J. Gratulujeme a s výhrou se vám co nevidět ozveme.

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Venu 3 recenze – Tak trochu stejný, tak trochu lepší

Z kategorie městských chytrých hodinek od Garminu je řada Venu jasná jednička. Teď vychází Venu 3 s novým snímačem tepové frekvence, možností telefonování, vylepšeným uživatelským prostředím a prodlouženou výdrží baterie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Cheetah recenze – Profesionální sporttester?

Od oblíbené čínské značky se nám do ruky dostal první ryze běžecký sporttester – Amazfit Cheetah. Na tento model jsem byl od začátku hodně zvědavý. Splní všechny požadavky běžce, anebo něco chybí?

Přečíst článek >>

O nás

Frederique Constant nově v Hodinky 365!

Švýcarská manufaktura, která za 35 let existence zvládla přes 30 vlastních kalibrů? Frederique Constant. Značka, která nabízí i náročné komplikace za rozumené ceny? Frederique Constant. A teď máme Frederique i my! A máme z toho obrovskou radost. Stavte se podívat na naši ostravskou prodejnu, nebo prošmejděte náš e-shop. Vítej u nás, Frederique. :)

Zobrazit hodinky >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Balance představení – První Amazfity s podporou plateb!

S novinkami na poli chytrých hodinek se teď doslova roztrhl pytel. Amazfit nezůstává v pozadí a vydává městský model Amazfit Balance, který má jako první od Amazfitu možnost platit v ČR.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Huawei Watch Fit SE recenze – Ještě dostupnější dostupné chytré hodinky

Levnější, trochu osekanější varianta Huawei Watch Fit, která se teď prezentuje jako Watch Fit SE. Dává smysl si ji pořídit? Není lepší si připlatit za vyšší verzi?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Coros Pace 3 představení – Lehký tělem, přetékající funkcemi

Relativně mladá americká značka, která bourá trh chytrých sportovních hodinek. Teď se opět blýskli a to konkrétně s modelem Coros Pace 3, který je lehký tělem, ale napěchovaný funkcemi a přesnými snímači.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Ball Engineer III Marvelight – hodinky nejen pro průvodčí

Ball, značka v mainstreamu téměř neznámá, v hodinářských kruzích vysoce ceněná. Dnes si posvítíme na její model Engineer III Marvelight v limitované „Caring“ edici. Najdeme na konci duhy hrnec zlata?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Průvodce řadou Edge – Když na velikosti opravdu záleží

Nevyznáte se v cyklopočítačích od Garminu a nevíte přesně, co chcete? V dnešním článku si v tom spolu uděláme jasno.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Vojenský standard odolnosti (MIL-STD-810) u chytrých hodinek

Co to je vojenský standard odolnosti a čím musí chytré hodinky projít, aby tento standard získaly?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Vlastnosti sklíček na chytrých hodinkách

Minerál, safír nebo snad plast? Často omílaná otázka, která nemá jasné odpovědi. Jaké jsou vlastnosti jednotlivých sklíček, která se používají na chytrých hodinkách, a v jakých případech sáhnout po jakém?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Bluetooth synchronizace u klasických hodinek – K čemu slouží moderní technologie?

Bluetooth technologie je spjatá s chytrými telefony, chytrými hodinkami a dalšími zařízeními obsahující slovo "chytré". Na co je ale bluetooth v klasických hodinkách a proč je dobré ho mít?

Přečíst článek >>

Zaujalo nás

Srpnové novinky z hodinářského světa

Co se událo v hodinkovém světě nového? Přehled srpnových novinek najdete v našem podcastu. A ano – řešili jsme i žhavou novinku, že Rolex koupil Bucherera.

Jdu se podívat >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře