O nás

Krásný čas vánoční a naplno prožitou každou vteřinu v roce 2021!

Toto uteklo, že? Rok co rok si to opakujeme. Ale pak jsme rádi, že můžeme prožít svátky s rodinou a přáteli. Doufáme, že to tak máte i v tomto prazvláštním roce. Děkujeme, že jste nás celý rok podporovali a děkujeme, že milujete časomíry stejně jako my v Hodinkách 365. Těšíme na vás v ostravské prodejně i po Novém roce – možná v lednu, možná až na jaře, jak někdo tam nahoře dá. :) Ať vám čas plyne co nejpohodověji. Vaše H-365

Náš magazín >>

O nás

Jste s námi spokojení? Podpořte nás v soutěži E-shop roku 2020!

Odhlasování vám zabere minutku a nám to na mnohem delší časový úsek udělá radost. Pokud jste s námi spokojení, budeme rádi, když nás podpoříte v soutěži E-shop roku 2020.

Hlasovat >>

Soutěž

Soutěž o Primky Czech Team

Jak nahlížíte na součastou produkci hodinek Prim MPM-Quality? Z odpovědí vylosujeme výherce pánských hodinek PRIM Czech Team.

Chci soutěžit >>

Zaujalo nás

Hodinky Casio, které si zahrály ve filmech a seriálech

Za vyhledáváným výrazem "watches in movies" se obvykle skrývají hodinky s šesticifernou cenovkou. Superman, James Bond... Ale můžete si koupit hodinky z filmu či seriálu za rozumnou cenu – hodinky od Casia. S televizními obrazovkami, plátny kin a kamerami jsou přátele a najdeme je v nejednom známém pořadu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice EQB-1100 – Sexy bluetooth chronografy

Tenké tělo, vypracované křivky... Ne, nebavíme se o ženách. Ale Edificech, které dělají čest svému jménu. A tím myslíme velmi lákavé spojení moderních technologií a atraktivního designu. Japonští designéři a inženýři se inspirovali ve světě závodních aut i pohodlnosti běžného chlapa. A výsledek není vůbec, ale vůbec špatný.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

HoHoHooou. Merry Christmas přejí Swatch

Ve Švýcarsku nosí dárky Ježíšek, nebo Santa? No, podle téhle neskutečně zábavné novinky od švýcarského Swatche je to mužíček v červené soupravě. Nějak se přilepil na sklíčko a trochu brání ve výhledu, ale věřte nám, designově se hodinky tak povedly, že mu to všechno odpustíte. Navíc jsou v krásně vymyšlené krabičce. Prostě dáreček. :)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

G-Shock a 100letá New Era v jednom

Společnost New Era zná každý milovník těchto legendárních kšiltovek. Nemusíte být fanoušek baseballu, ani hip-hoper. Ty kšiltky najdete po celém světě. Už 100 let. Na rok přesně. A proto Casio vydalo limitku G-SHOCK x New Era GM-110NE-1AER. Řemínek je vyroben ze stejného materiálu jako pokrývka hlavy od New Ery. A ještě je tam pár dalších zajímavých detailů. Krásná práce, Casio.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Garmin o krok napřed. Americká značka představila hodinky pro e-sportovce

Garmin? Pro sportovce! To je obvykle první věc, co každého napadne. Ale Garmin představil hodinky pro e-sportovce. Nové Garmin Instinct Esports totiž monitorují elektronické sporty a dokážou hráčovu fyziologickou aktivitu zobrazovat při streamování her.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Proč nám to Seiko pořád dělá? No, proč?!

Ten číselník! Probůh, ten číselník! To vám zkrátka vyrazí dech, až ho uvidíte. Nekecáme. Že to Seiko s Koktejlkami umí, víme už dlouho. Ale že nás stále dokáže dostávat do varu... To je prostě záhada. Další "must have" limitka.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Festina má novou kolekci Automatic Skeleton

A heleme se. Tak Festina se nám pustila do skeletonů... No věk už na to má. Safírové sklíčko, uvnitř automatická Miyota a cena do sedmi tisíc? Pro začínající milovníky mechaniky rozhodně pěkná alternativa.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

PRIM Rally Dakar 2021. Červené, nebo modré?

Prim představil novou limitovanou edici PRIM RALLY DAKAR pro rok 2021. Je v červené a modré verzi, obě v počtu 125 kusů. Testovat je bude tým Tomáš Ouředníček a David Křípal s Toyotou Hilux ze stáje Ultimate Dakar. Hodinky jsou poprvé v sadě s kovovým náramkem i koženým řemínkem.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Prim Symbol ČSR. Vkusně upravený retro design 20. let

Inspirováno minulostí, určeno pro současné vlastence. Prim představil limitovanou edici Symbol ČSR. Na dýnku najdete český symbol lva, který ale nebrání výhledu na zajímavý 4Hz švýcarský automat. Design je v retro stylu, číselník v modré, nebo černé úpravě. Obě varianty v počtu pouhých 50 kusů.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Chytré hodinky se snímačem tepu? A od Casia?

Casio má hodinky s kalkulačkou, se solárním napájením, rádiově řízené a dokonce už i chytré. Ale teď představilo chytráka vhodného i pro sporťáky. Nové Casio G-Shock GBD-H1000 mají totiž optický snímač tepové frekvence a v řadách značky Casio si připsaly krásné prvenství.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Garmin Tactix Delta Pro – první se safírem i solárním článkem

"Chcete solární akumulátor? Ahaaa, tak to jen s minerálním sklíčkem, bohužel." Tak to už neplatí. Americká firma představila model Garmin Tactix Delta PRO Solar Sapphire a ano, jsou stejně "nabušené" jako je dlouhý jejich název.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře