Soutěž

Odběratelům našeho newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

I vy máte šanci vyhrát jeden ze šesti dárkových poukazů v hodnotě 500 korun. Losovat budeme v pondělí 27. června, takže po tomto datu hlídejte mail, zda se štěstí neusmálo třeba právě na vás.

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Seiko 5 Sports GMT představení – Světácká odnož s cestovatelskou ručkou

Nový strojek, nový náramek a poprvé v historii řady Seiko 5 také GMT! Ano, nové Seiko 5 Sports GMT Series jsou jedním z největších překvapení tohoto léta.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Apple Watch získal pokročilé běžecké metriky a měření wattů ze zápěstí

Apple Watch jsou topkou mezi chytrými hodinkami. Ale teď se zdá, že se v Applu rozhodli posunout blíž k topkovým sporttesterům. Aktualizace přinesla takové novinky jako měření jednotlivých fází spánku, podrobnou analýzu běhu a dokonce i měření wattů přímo ze zápěstí. Podrobnosti se dozvíte v našem článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton představil nové Pioneer Mechanical Chrono – Úžasné retro s ručním nátahem

Hodinky, které jakoby vypadly ze staré fotografie, to Hamilton prostě umí. A to moc dobře. Do jaké doby nás s novými leteckými Hamilton Khaki Aviation Pioneer bere tentokrát? A jak moc autentické vlastně jsou?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GST-B500 recenze – Na velikosti záleží

Dostatečně elegantní, aby neurazily ani na firemní poradě, dostatečně odolné, aby přežily i to nejnáročnější dobrodružství. Přesně taková je kolekce G-Steel, tedy odolné hodinky Casio G-Shock, kde kov, jak už název napovídá, hraje hlavní roli. Co nového přinesla novinka G-Steel GST-B500 vám prozradí tato recenze.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Polar – Značka, která vyrobila první chytré hodinky na světě

Značka Polar je tady s námi už značnou řádku let. A za ta léta stihla mnoho prvenství, která ji řadí mezi TOP firmy zabývající se sporttestery, potažmo chytrými hodinkami. A jak to všechno začalo?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VYBRALI JSME 6 NEJ: Nejoblíbenější chlapecké hodinky JVD

Hodinářská značka JVD nabízí jak hravě barevné hodinky, tak modely pro starší chlapce. My jsme vybrali šest těch nejoblíbenějších chlapeckých hodinek JVD.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Švýcarské Candino – Tvůj čas, tvoje hodinky

Sladce znějící jméno Candino paří mezi méně známé hodinářské značky. O to více možná překvapí, že jsou na trhu přes 70 let, vyrábí se ve Švýcarsku a nabízí cenově dostupné hodinky s hrdým označením Swiss Made. Proč se tedy začíná prodírat do povědomí až nyní?

Přečíst článek >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře