Soutěž

SOUTĚŽ: Rozdáváme Huawei Band 6

Klasické hodinky už máte, ale hodil by se vám nějaký ten chytrý náramek? Na záznam kroků, zobrazení notifikací a hlídání tepu? Dneska takové rozdáváme. A protože náš newsletter už odebíráte, možná vyhrajete jedny z Huawei Band 6 právě vy.

Více o soutěži >>

Aktuálně v magazínu

Quartzové hodinky – Jak fungují a jak si stojí oproti mechanikám?

Nad quartzovými (bateriovými) hodinkami někteří konzervativní hodinkáři stále řekněme... ohrnují nos. A přitom, když se do problematiky ponoříte hlouběji, se jedná o podobně komplikovanou a magickou věcičku, jako je mechanika. On totiž ten quartz nezměnil hodinářský svět jen tak náhodou.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton – Fotogalerie pánských hodinek

Které Hamiltony nosil Elvis, Dr. House nebo James Bond? Užijte si fotogalerii plnou nádherných kousků pánských hodinek Hamilton, od ikon jako Murph či Ventura až po novinky jako Converter či Perfomer.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Komplikace mechanických hodinek

Když někdo řekne, že hodinky mají komplikace, kdekdo se může vyděsit. Bude to komplikované? Je s hodinkami něco špatně? Ve skutečnosti je to s komplikacemi jednodušší, než si myslíte. Pojďme si vysvětlit, co to komplikace hodinek jsou a jaké existují typy.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTR Mini recenze – První miniatura mezi GTR

U hodinek Amazfit jsme vídali modely "mini" jen u hranatých pouzder. U kulatých nikoliv. To se ale s nástupem hodinek Amazfit GTR Mini mění a malé jsou doopravdy jen pouzdrem. Zbytkem převyšuje své soky minimálně o třídu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Od pandy, batmana až k pepsině. Průvodce zajímavými názvy a obecnými přezdívkami hodinek

Je to barvou, je to stylem? Může za to design? Ve světě hodinek existuje několik názvů, které zdůrazňují jistý aspekt hodinek. Pojďme se o nich dneska pobavit. Odkud se vzaly pandy, proč pepsi a ne RC a co jsou padellony?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GST-B400 recenze – Drsňák i ke košili

Čtvrtá generace řady G-Steel od Casia nabízí designový model GST-B400, který disponuje propracovaností od A do Z a odolností, na kterou jsme od japonského výrobce zvyklí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Approach S70 představení – Model, kterému AMOLED displej sedl jak zadek na hrnec

Golfisti můžou být pěkně nadšení, protože Garmin vydal model Approach S70, který je opět osazený keramickou lunetou a hlavně... AMOLED displejem. A ten si při vyobrazení greenu a jeho členitosti určitě najde velké využití.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Novinky u Corosu – Obrovský update modelů

Já mám značku Coros prostě rád. Dělají hodinky téměř čistě pro sportovce a dělají je dobře. A hlavně, pokud jde o aktualizace tak prostě nespí a vše co vydají, tak stojí za to. A pro jejich outdoorové modely teď vyšly super updaty.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Žabák je zpět. Model G-Shock Frogman GW-8230 je v titanu a ikonické červené

Červení Žabáci jsou zpět. Model vydaný v roce 2000 prošel reinkarnací. A je stejný, i když jiný, ale pořád neskutečný. Frogmani oslavili 30 let a model GW-8230 je třetí poctou legendárnímu oslavenci. Dostal titanový základ, řemínek z biologické pryskyřice a samozřejmě jsou solární. Potápěčská certifikace a další funkce jsou jasná věc. A po rozsvícení se zobrazí červený žabák. Prostě funkční a přitom na styl.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Výroční modely G-Shocků jsou konečně k dispozici!

Na G-Shocky ze série 40th Anniversary Recrystallized se čekalo dlooouho. A konečně jsou dostupné. Full metalové modely GMW-B5000 mají speciální IP úpravu, kdy vzniká jedinečná struktura a každý kus je tak jiný. Navíc by měly být až 3x odolnější než klasické ocelové. Dýnko navrhl Eric Haze a na přední straně je nápis "Since 1983". Zato DW-5040 mají pouzdro sice taky z oceli, ale kryt z bio pryskyřice. Záměrně nejsou solární, protože mají být fakt věrnou připomínkou začátků G-Shocků. A na čelní straně je nápis: Project team "Tough". Všechny totiž odkazují na první G-Shocky z roku 1983 a fandové si vychutnají i detaily jako hvězdičku na tlačítku či speciální krabičku.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nová umělecká kolekce Swatch By Jean-Michel Basquiat

Znáte Jean-Michela Basquiata? Přesně, americký malíř, který měl specifický rukopis. Možná jste viděli i životopisný film, kde Basquiata ztvárnil Jeffrey Wright. Ale tak či tak, Swatch má novou kolekci x Basquiat je to fakt stylovka. Koukněte třeba na ty tyrkysové Ishtar.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře