Soutěž

Odběratelům našeho newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

A je to zase tady! Jako už každý měsíc u nás můžete vyhrát dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč. A je to vážně hračka – stačí jen odebírat náš pravidelný newsletter.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Chceš být beta tester Garminu? Teď máš možnost

Garmin spustil možnost beta testování pro širokou veřejnost. A máte možnost se zapojit úplně všichni. Půjdete do toho?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Coros Vertix 2 vs. Fenix 7X

Možná se ptáte, proč děláme souboj proti "nejlepším hodinkám dnešní doby", modelu Garmin Fenix 7X. Že by to mohlo být zbytečné. Omyl, Coros Vertix 2 Garminu pěkně zavařil a nakonec je z toho super vyrovnaný souboj.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Swatch x Centre Pompidou – Hodinky jako z pařížské galerie

Když Swatch v roce 1985 zahájilo dlouhou řadu spoluprací s umělci a galeriemi, bylo to právě s pařížským kulturním centrem Centre Pompidou. V roce 2022 se Swatch s uměleckou kolekcí Swatch x Centre Pompidou vrací zpět a opět nás zve na procházku touto legendární francouzskou galerií moderního umění. Jdete se taky kouknout?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice EFV-550 recenze – K dokonalosti jim chybí jediná věc

Tyhle černé sportovní krásky s typickým tyrkysovým zbarvením patří mezi topku oblíbenosti napříč celou řadou Casio Edifice. Je to designem? Cenou? Parametry? Nebo možná kombinací. Je totiž pravdou, že k dokonalosti chybí Edifice EFV-550 snad už jen jedna jediná věc.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Mido Commander Gradient recenze – Hodinky, které dráždí představivost

Řada Commander je Midu tím, čím je Eiffelovka Paříži – nadčasovou ikonou. A taky důkazem, že se značka může rozvíjet a posouvat a zároveň si zachovávat svou identitu. S nejnovějšími Mido Commander Gradient se však Mido posunulo dál, než by kdo čekal. A co identita?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Descent Mk2 – Představení celé řady a variant

"Vášnivej možná, ale určitě ne potápěč," zaznělo v jednom ze známých českých filmů. My se ale dnes podíváme na chytré hodinky pro skutečně vášnivé potápěče. Konkrétně na Descent Mk2, Mk2i, a Mk2S. Už jenom jejich názvy vyvolávají pocit alá "v tom, aby se čert vyznal", co? Tak si to pojďme trochu osvětlit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Vívosmart 5 recenze – Krok kupředu nebo vedle?

Garmin má portfolio opravdu hodně široké a i když se jejich pozornost zaměřuje hlavně na chytré hodinky, sem tam fanoušky menších zařízení uspokojí chytrým náramkem. V tomto případě je to Vívosmart 5. Vybízí se ale otázka – povedl se nebo je to jen výkřik do tmy?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTS 3 recenze – Minimalismus v podobě Apple Watch?

Podobné jako vejce vejci. Přísloví, které není daleko od reality. Značka Amazfit přišla s modelem GTS 3, který se dosti podobá lídrovi ve světě smartwatchů, a to známým Apple Watch.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Pacer Pro recenze – Drž tempo! Reinkarnace po 30 letech

Polar Pacer Pro jsou nové střely od značky Polar. A musím říct, že rychlost a síla z nich lze vážně cítit. Skvělý počin od Polaru s pár typických mušek pro tuto značku.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Prim Sport Legenda Ceramic 2022 v automatu a s keramickou lunetou

Pro Prim je tento model už skutečně legendární. V roce 2022 přišel ještě s vylepšením a nabízí tak parádní sportovní mix. Safírové sklíčko, ocelové tělo, keramická luneta s luminiscencí a voděodolnost 100 metrů včetně šroubovací korunky. Legenda 2022 má průměr 42 mm a uvnitř tiká automatický japonský strojek.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové ProTreky poprvné v eco stylu

Už jsme se báli, že ProTreky končí. Naštěstí tahle outdoorová řada má před sebou ještě slibnou budoucnost. Nové PRW-61 jsou zajímavé nejen funkcemi, ale jde o první ProTreky, které jsou z "eco-friendly biomass plastics". Tedy z ricinových semínek, kukuřice a dalších raw materiálů. No ale k těm funkcím – nechybí Triple Sensore, rádiová synchronizace času, dvě LEDky, 100metrová voděoodolnost i odolnost vůči nízkým či vysokým teplotám.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Festina Boyfriend – Duha, sportovní šmrc a spousta kamínků

Co nám jen tahle Rainbow kolekce připomíná... Novinka v řadě Boyfriend je plná barev, sportovní ležérnosti i elegance. A vybrány byly i pro Missky. Podrobnosti už připravujeme v článku, ale kochat se můžete už teď. Na léto jsou totiž jako stvořené.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře