Nejlepší dámské chytré hodinky (cenově dostupné)

Tagy: Výběr nejlepších | Dámské | Chytré

Matěj Urbaczka | 16.11.2023 | 4 MIN | 2x komentář

To nejchytřejší, nejlepší, nejkrásnější a s cenovkou do 6 000 Kč. Rozkaz zněl jasně! Nebudu zbytečně zdržovat a jdeme hned na výběr cenově dostupných dámských chytrých hodinek.

V tomto článku jsme se omezili šestitisícovou částkou, ale máme i článek, kde jsme si trochu povolili cenovou uzdičku.

Nejlepší dámské chytré hodinky
25.3.2024 - Dominik Hok
Nejlepší dámské chytré hodinky

Huawei Watch GT 4 – Smartwatch pro každou příležitost

Každá žena chce mít na ruce elegantní a krásné hodinky. A nejlépe chytré. A taky pro každou příležitost. Huawei Watch GT 4 splňuje snad všechny tyto parametry a proto zde nesmí chybět.

Elegance skrytá za koženým řemínkem a ocelovým pouzdrem z hodinek doslova srší, přičemž si hodinky zanechávají minimalistický vzhled. Sportovní střeva (ať už funkčně nebo senzorovou výbavou) krásně vyvažují městské funkce jako je třeba telefonování přímo z hodinek (telefon musí být v dosahu Bluetooth) anebo hudební přehrávač přímo v hodinkách.

Huawei Watch GT 4 recenze –⁠ Nový standard elegance a funkčnosti
18.9.2023 - Matěj Urbaczka
Huawei Watch GT 4 recenze –⁠ Nový standard elegance a funkčnosti

Také bych mohl říct, že tento model má sedmidenní výdrž baterie, skvělý AMOLED displej nebo a padne téměř na každou ruku díky svým střízlivým rozměrům. Ale hlavně, je elegantní, sportovní a chytrý.

Mezi plusy a mínusy tohoto modelu patří:

elegantní minimalistický design
sportovní funkce
hudební přehrávač a telefonování z hodinek

dotykový displej může trochu vadit při sportu

Mrkněte na naše video.

Amazfit GTS 4 – Na velikosti záleží

Tyto hodinky mají jeden z největších průměrů u dámských chytrých hodinek vůbec. Průměr je ale jeden z hlavních důvodů, proč tady tyto hodinky jsou. Spousta žen totiž preferuje velké hodinky. Amazfit GTS 4 tu ale nejsou jen kvůli průměru. Své místo si vydobyly hlavně svou neskutečnou výbavou a až nechutně nepřiměřenou cenovkou (v tom dobrém).

5 590 Kč (doručíme do 7.5.)

Jestli vás neočaruje vzhled, určitě vás uchvátí displej, který má asi stejně pixelů jako český stát schodek ve státní pokladně. Takže hodně.

Krom své elegance jsou samozřejmě také chytré. Můžete si přes ně zavolat skrze Bluetooth v telefonu, poslechnout hudbu přímo z hodinek anebo odpovědět přednastavenou zprávou.

Mezi plusy a mínusy tohoto modelu patří:

výdrž baterie
nádherný AMOLED displej
telefonování a hudební přehrávač

na dámské zápěstí nemusí sednout

Garmin Lily – Ženskost sama

"Pojďme udělat chytré hodinky, které se dají nosit téměř jako šperk," řekli si v Garminu těsně předtím než vznikl Garmin Lily. A tady je.

Je potřeba k tomuto smartwatchi vůbec něco psát? Řeknu vám to narovinu – nezaznamenají vám trasu, nezaplatíte s nimi. No a co? Jinak splňují všechny základní parametry chytrých hodinek a nabídnou ještě něco navíc. Neotřelý a asi nejženštější design ve světě smartwatchů.

Garmin Lily recenze – špica elegance mezi chytrými hodinkam
25.2.2021 - Dominik Hok
Garmin Lily recenze – špica elegance mezi chytrými hodinkam

Samozřejmě vám ale tyto hodinky zobrazí veškeré notifikace, sledují vaše denní (i noční) aktivity... No, prostě všechno, co by slušný smartwatch měl umět!

Přímo v číselníku najdeme zajímavou strukturu, která se liší pro každou barevnou variantu. Módní nádech ale vytváří hlavně atypické uchycení řemínku k hodinkám.

Mezi plusy a mínusy tohoto modelu patří:

velice originální design
struktura číselníku

někomu může vadit chybějící GPS

Huawei Watch Fit 2 – Titěrně, hranatě a levně

A máme tady nejlevnějšího a nejtitěrnější hranáče našeho výběru – Huawei Watch Fit 2. Pokud chcete nenápadný, ale přesto přitažlivý chytrý kousek, tady je.

Svou cenovkou nepřesahuje částku pěti tisíc a zároveň nabízí nadstandardní výbavu v podobě snímače tepovky, pulzního oxymetru a dokonce i GPS.

I přes svou velikost (průměr 30 milimetrů) se jim v Huawei povedlo dostat na 10denní výdrž baterie. Tento model je vlastně hodně kontrastní. Nabízí mnoho vychýtavek a chtějí za to opravdu málo korun.

Huawei Watch Fit 2 recenze – Bourá hranice nemožného
20.6.2022 - Matěj Urbaczka
Huawei Watch Fit 2 recenze – Bourá hranice nemožného

Mezi plusy a mínusy tohoto modelu patří:

cena
sytě barevný displej
výdrž baterie
navigace po křivce
možnost telefonování

vzhledem k cenovce žádné

Garmin Venu SQ 2 – Hrany, kam se podíváš

Ano, i poslední model z výběru bude hranatý a nemůže to být nikdo jiný, než Garmin Venu SQ 2.

Svou cenovkou je na pomezí daného stropu, kdy si sami můžete zvolit levnější variantu bez úložiště na hudbu anebo s ním (ta mírně přesahuje hranici šesti tisícovek). Svou výbavou se ale hodinky nenechávají zahanbit i bez hudby. Najdeme v nich možnost placení kartou, zobrazení notifikací, kvalitní zastoupení fitness funkcí a základní garminovský balíček pro sport, se kterým si vystačí každý.

Hned po Garmin Lily jsou tady tyto jedny z nejženštějších dámských chytrých hodinek, které překvapí na druhou dobrou kvalitnějším AMOLED displejem a 10denní výdrží baterie.

Kontrastní a sytě barevný displej
10denní výdrž baterie
Možnost NFC placení
Kvalitní sportovní a fitness funkce

Trošku vyšší pouzdro

Stále nevíte? Tak nám napište do komentářů, co od hodinek potřebujete a my vám poradíme. Nebo pro nás máte nějaký tip na chytré hodinky, které bychom určitě neměli ve výběru opomenout? Taky nám to napište do komentářů.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Tereza Tesaříkovápřed 642 dny, reagovat
Ahoj, jsem vášnivou posluchačkou Vašeho pořadu Hodinky365 a moc Vám fandím, a proto jsem ani na chvíli nezaváhala s tím, na koho se obrátit při výběru nových hodinek. Až doposud jsem vydržela s hodinkami Forerunner 35, které mi však předevčírem pravděpodobně již definitivně odešly. Poptávám tedy nové hodinky, ale vzhledem k tomu, že jsem si doposud vystačila s minimem, tak se v těch nových modelech celkem dost ztrácím, a proto bych chtěla moc poprosit o radu či pomoc s výběrem. Nejraději bych zůstala věrná značce Garmin, protože se mi moc líbí sledování aktivity v jejich aplikaci a taky jejich přesná GPS, a co se týče dalších požadavků, tak klíčové je pro mě hlavně kvalitní zaznamenání běžecké aktivity (jsem současně i vášnivý běžec :) a co nejdelší výdrž baterie. Dále bych nově uvítala, aby se do hodinek dala nahrát i trasa a mohla jsem se podle hodinek orientovat. Zároveň jsem zvyklá nosit hodinky i do práce, takže ideální by byl nějaký sportovně elegantní model. A cenový budget jsem si stanovila do 10.000,00 Kč. Předem mnohokrát děkuji za radu. Zdraví Tereza
Filip Debrecenyipřed 641 dny
Zdravím Terko. V tomhle případě není moc nad čím uvažovat. Zvolil bych variantu Forerunner 255/255s. Zaručují solidní výdrž baterie až 14 dní nebo 30h na GPS, možnost nahrát také GPX soubory apod. Designem nejsou sice úplně společenské, ale určitě neurazí ani v kombinaci s šatami. :)

Hodinky zmíněné v článku