« Zpět na váš výběr (1 produkt) | » Blog » Garmin

Garmin Fenix 7 v jasných obrysech

Tagy: Zprávy | Garmin | Chytré

Matěj Urbaczka | 9.12.2021 | 2 MIN | 16x komentář

Všichni jsme jako na trní a čekáme, kdy vyjde Garmin Fenix 7. Těšíme se na inovace a spekulujeme, co nového další generace přinese. Vždyť už Garmin Fenix 6 jsou tak úžasné hodinky, že je lze jen těžko překonat. Konečně máme informace a jasné obrysy, kdy bychom Fenix 7 mohli vidět.

Lhal bych, kdybych tvrdil, že každý den nekontroluju stránky Garminu, jestli se něco nepohlo. Dělá to snad každý garmiňácký nadšenec, který je stejně nedočkavý jako my. Na začátku prosince se ale povedlo zjistit, že Garmin zaregistroval nové FCC zařízení.

Garmin Fenix 7 recenze – Já jsem Fenix 7 a kdo je víc?
8.3.2022 - Dominik Hok
Garmin Fenix 7 recenze – Já jsem Fenix 7 a kdo je víc?

Garmin Fenix 7, Epix 2, Instinct 2 – Je to tady!
19.12.2021 - Dominik Hok
Garmin Fenix 7, Epix 2, Instinct 2 – Je to tady!

Co tedy FCC značí? FCC (Federal Comunications Commission) je nezávislá organizace federální vlády Spojených států amerických. Tato společnost reguluje a přezkušuje veškerá komunikační zařízení. 3. 12. 2021 byly zaregistrovány dva nové produkty od Garminu, konkrétně IPH-A04110 a IPH-04111, které budou používat Wi-Fi, NFC, Bluetooth a ANT+.

Tím, že oba produkty dělí jen jedno číslo, tak to může předznamenat další varianty Garmin Fenix 7, jako například solární verzi.

Obrysy nových Fenix 7

Na jedné stránce se také objevil možný vzhled nových Fenix 7, který se prozatím nepodobá žádnému existujícímu modelu. Jednoduše, mrkněte sami.

Zdroj fotky: https://www.fitness-tracker-test.info/en/garmin-fenix-7/

Zdroj fotky: https://www.fitness-tracker-test.info/en/garmin-fenix-7/

Určitě první, co vás zaujme stejně jako mě, je čistota lunety. Žádné šroubky, pouze dva lehké "vrypy" u horního a spodního tlačítka. Další věcí je pak možné rozšíření solárního článku, který je na fotce zobrazen zelenou barvou. Nabídne solar u sedmé varianty Fenixů větší podporu baterce?

Garmin Fenix 6 recenze - jednička mezi outdoorovými hodinkami
25.9.2020 - Dominik Hok
Garmin Fenix 6 recenze - jednička mezi outdoorovými hodinkami

Datum vydání

Tajemnost Garminu je vážně úžasná a strhující. Datum vydání je stále neznámé, a tak se můžeme jen dohadovat, ale... Garmin většinu času nové modely vydává na jaře a na podzim a nejčastěji na jednom z největších veletrhů s nositelnou elektronikou IFA v Berlíně. Ten byl díky pandemii Covidu zrušen, a tak se nabízí možnost představení nového modelu na veletrhu CES konaném v Las Vegas. Ten by měl odstartovat už 5. 1. 2022, což je blízko a máme se na co těšit! Snad spekulace nelžou.

A co vy? Myslíte, že stojí zato si počkat na nové Fenix 7?

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Honzapřed 891 dny, reagovat
Škoda, že se Garmin zatím brání možnosti telefonování, a to alespoň pro začátek přes bluetooth. Nebo by průlomem mohly být Venu 2 plus - viz jejich nové tlačítko.....?
Petrpřed 887 dny
Ať se brání co nejdéle, na telefonování si pořiďte telefon.
killercuppřed 861 dny
honzo honzo ty hloupí honzo když sportuju nepotřebuji bejt pořád na přímu jak nějaký otrok telefonu telefon slouží mě ne já jemu.-)))))
Matuš Borovičpřed 890 dny, reagovat
No ať už :-D už se všichni nemůžeme dočkat Gáármine
Honzapřed 886 dny, reagovat
Tak to je velké moudro, že na telefonování si má člověk pořídit telefon; ideálně, když jde sportovat a může přijít hovor, co je třeba vzít. Tak běhat jen s telefonem, super. Právě kvůli takovému přístupu přichází Garmin o část zákazníků. Holt jsou situace, kdy se vyřízení hovoru přes LTE velmi hodí.
Lenkapřed 886 dny, reagovat
No já se moc těším, jsem fanda velkých a bytelných Fenixů :) Mám ještě staré F3 a pořád fungujou skvěle (i když baterka už není to co za mlada, ale pořád v pohodě i na celý den s GPS ). Už jsem napsala Ježíškovi, jen holt nebudou pod stromkem, ale snad to nějak vydržím :)
miraspřed 885 dny, reagovat
Tady jsou nove Garminy ne v obrysech, ale v obrazech:-): https://winfuture.de/news,127058.html
Matěj Urbaczkapřed 884 dny
Zdravím Mirasi, děkujeme moc za stránku a rozhodně to vypadá, že to bude stát zato! :-)
Dominik Hokpřed 874 dny
Mimochodem, podle tohoto článku jsme pak udělali i článek o novinkách od Garminu a to všechno díky tobě. Díky moc, Mirasi! :)
Honzapřed 885 dny, reagovat
Pokud by došlo na kombinaci tlačítek a dotykáče a na o dost přesnější GPS a další senzory, tak by mohly stát za hřích :) Jinak moc nevidím přidanou hodnotou proti Tactix Delta nebo F6x....
Honzapřed 884 dny, reagovat
Fénix by prý měl mít kombinaci tlačítek a dotykového displeje a LTE, ale jen omezené na emergency a live race....
JiTipřed 880 dny, reagovat
Proc nezahodi minutovy cerny pruh u lunety a misto neho nepridaji dalsi Solar? Minuty mohou byt ve vzhledu ciferniku jako i ze jsou. Ale mnohem vetsi plocha na pro Solar.
Dominik Hokpřed 874 dny
Myslím, že hlavy z Garminu pro to určitě mají své důvody. :)
brumlapřed 869 dny, reagovat
Garmin Fenix jsou pro mě sporttestery, ne žádné chytré hodinky (kdo chce chytré hodinky, má dávno něco jiného). Proto doufám, že se nikdy nedočkám volání či dotykového displeje. Proboha jen to ne. Nikdy.
Pavelpřed 847 dny, reagovat
Ahoj. Mají Fenix 7 funkci caddyho na golf jako Approach S62? Díky za odpověď.
Dominik Hokpřed 846 dny
Zdravím, Pavle. Bohužel, podle parametrů to vypadá, že Virtual Caddie se do Fenixů nedostal. Dává to ale smysl, musí nějak odlišit multisportovní hodinky od těch přímo zaměřených na konkrétní sport.